Højere uddannelsesråd rekrutterer 8 ekspertpersonale med kontrakt

Uddannelsesudvalget ansætter eksperter
Uddannelsesudvalget ansætter eksperter

Formandskabet for videregående uddannelser vil blive ansat til at blive ansat i henhold til artikel 657 / B i lov nr. 4.


I overensstemmelse med afsnit c) i bilag 2 til "Principper for ansættelse af kontraheret personale" vil den mundtlige eksamen, der skal afholdes af vores agentur, blive placeret blandt kandidaterne op til ti gange af den ledige, ansat personale stilling. (I henhold til denne placering vil de kandidater, der får den samme score som den sidste kandidat, også have ret til at gå til eksamen).

Ansøgninger fra meddelelsesdatoen www.yok.gov.t er Efter udfyldelse af ansøgningsskemaet på webstedet fuldstændigt og korrekt ved at indsætte og underskrive fotografierne med ovennævnte dokumenter mellem datoerne 21.07.2020-30.07.2020, Higher Education Council (Personal Department) på Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent / Ankara med posten. Ansøgninger fra dem, der indsender manglende dokumenter efter denne dato på grund af forsinkelser i mail og andre årsager, vil ikke blive accepteret.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar