Tyrkiets første ubemandede Katmerciler Signature Mini Tank på

I den første ubemandede Mini Tank turkiyenin signatur Katmerciler
I den første ubemandede Mini Tank turkiyenin signatur Katmerciler

Den dynamiske magt i forsvarsindustrien, Katmerciler bringer de væbnede styrker i vores land sammen med Aselsan til fjernbetjeningen ubemandet jordkøretøj, det første produkt fra konceptet med ubemandede jordbiler. Bevæbnet indenlandsk produkt er designet som et ubemandet landskøretøj, hvilket sætter dette segment i Tyrkiet er blandt verdens førende lande.


Furkan Katmerci forklarede, at de har underskrevet en masseproduktionskontrakt med Aselsan, og sagde: ”Vi er stolte af det faktum, at den ubemandede minitank, som er et højkvalitetseksempel på ubemandede jordbiler, som kun de få hære i verden kan besidde, bringes til TAF-inventariet.”

Katmerciler, en af ​​de førende virksomheder inden for den tyrkiske forsvarsindustri, bringer den første sporede model af ubemandede jordbiler (İKA) i vores land til den tyrkiske væbnede styrker sammen med Aselsan. Projektet, der vil blive realiseret som en entreprenør af Aselsan, har funktionen at være indfødt og skiller sig ud blandt sine kolleger med overlegne funktioner.

Hele infrastrukturplatformen, inklusive fjernstyringskommunikationsinfrastrukturen for det væbnede ubemandede jordkøretøj, der vil begynde masseproduktion inden for rammerne af kontrakten om at levere et væbnet klasse ubemandet jordkøretøj, underskrevet mellem Aselsan og Presidential Defense Industry Directorate, blev udviklet af Katmerciler. Det er verdens mest egnede til autonom brug med evnen til at operere autonomt i de vanskelige veje, terræn og klimaforhold, i stand til at opdage køretøjer, rekognosering, overvågning, måldetektering, hvorpå ethvert nødvendigt system, herunder våben og overvågningssystemer, kan monteres eksternt via satellitforbindelse og kan bruges autonomt. vil være en af ​​de platforme, der ligger foran os.

I henhold til masseproduktionskontrakten, der blev underskrevet mellem Aselsan og Katmerciler, vil væbnede ubemandede jordbiler, også kaldet ”ubemandede minitanke”, blive leveret til landstyrkens kommando i 2021.

Katmerciler og Tyrkiets stolthed

Baseret på den strategiske fremsyn om, at ICA'er vil være af stor betydning i fremtiden, udviklede Katmerciler, der har gennemført F & U-undersøgelser på dette felt i mange år, først den fjernstyrede skydeplatform (UKAP) og præsenterede den for sektoren. Bagefter udviklede Katmerciler, der designede forskellige İKA-versioner som grænseovervågning, logistisk support og et køretøj, der skal sættes på en stor pistol, det originale design af det væbnede ubemandede jordkøretøj med et langsigtet samarbejde med Aselsan i tråd med de tyrkiske væbnede styrkers behov.

Afgivelse af en erklæring efter underskrivelsen af ​​leveringskontrakten, Katmerciler næstformand for bestyrelsen Furkan Katmerci erklærede, at de først introducerede konceptet med ubemandet jordkøretøj i overensstemmelse med vores lands behov for fem år siden og sagde, at de introducerede det første eksempel på dette koncept, UKAP, for tre år siden. Katmerci understregede, at UKAP har fået stor anerkendelse, at landstyrkerne siden denne tid kontinuerligt har forbedret dette køretøj i tråd med behovene, og at UKAP-platformen er blevet en "ubemandet minitank" med sit øverste udstyr. Katmerci fortsatte sine ord som følger:

”I forsvarsindustrien er det vigtigt at minimere de vitale trusler mod militært personel i potentielle konfliktsituationer. Inden for disse rammer, især i de senere år, har der været en tendens mod ubemandede våbensystemer i land-, luft- og flådestyrker over hele verden. Med fjernbetjeningssystemer har du muligheden for eksternt afværge og neutralisere potentielle trusler, mens du holder din soldat beskyttet. Armed Unmanned Aerial Vehicle (SİHA), udviklet med indenlandske ressourcer i vores land, er et ekstremt vellykket og bemærkelsesværdigt eksempel på dette koncept i luftforsvaret. Vi som Katmerciler havde som mål at være bærer af dette koncept i jordstyrkerne og bragte projektet til et punkt, hvor det vil gå i masseproduktion i dag. Vores ubemandede jordbiler, ligesom SİHAs, vil være et køretøj i verdensklasse og vil være et førende køretøj, som andre hære vil ønske at erhverve. Den tyrkiske hær vil have styrket sin styrke med ubemandede forsvarskøretøjer, som kan fjernkommanderes på land efter luften. ”

Tyrkiets førende teknologiselskaber i Aselsan'l med fjernstyrede landstyrker ved afslutningen af ​​deres operationer havde de æren af ​​at bringe det første ubemandede jordkøretøj til at udtrykke Katmerci, "på trods af at mange lande har en stærk hær i verden, antallet af lande med ICA-teknologi er meget begrænset. Med dette værktøj er overlegen verdens modstykke, som Tyrkiet skiller sig ud i dette segment, det vil være et af de få lande. Dette er stolte trin for både Katmerciler og vores land. ”

Ubemandet Mini Tank Premium

Det ubemandede jordkøretøj, der er et produkt fra indenrigs- og tyrkisk teknik, kan udvise overlegen ydelse på alle typer terræn og veje. Køretøjet med mulighed for rustning kan styres fra meget lang afstand via satellitforbindelse. Med sin fjernbetjening kan den styres med alle dens funktioner i nærområdet. Platformen, hvorpå forskellige våbensystemer kan monteres, giver mulighed for at skyde og slå i bevægelse og i skrånende terræn.

Køretøjet vil automatisk kunne registrere og ødelægge målet med Sarp Dual Remote Stabilized Weapon System udviklet af Aselsan. Køretøjet har en meget lav termisk sporingsfunktion. Egnet til brug i dag og nat, hårde vejrforhold og klima. Køretøjet har muligheder for elektrisk og hybrid model.

Platformen tilbyder en bred vifte af muligheder for brugeren med sin våbenstation med tunge og lette våben, rekognoseringsovervågningskøretøj, patient- og godstransportkøretøj og konfigurationer, der kan hjælpe med landing landing.

På trods af sin kompakte størrelse kan køretøjet, der har en lastkapacitet på tre ton, med succes udføre alle de udfordrende ydelser og terrænforsøg, der findes i avancerede pansrede køretøjer.

Livreddende funktioner

Det spiller en vigtig rolle i reduktionen af ​​ulykker ved at lave et lyddæmpende skud under evakuering af de sårede mennesker ved at bruge forgrunden under den første brand i progressionen eller kystoperationer i konfliktzonen ved at lave et modskud under det intense skud under evakueringen af ​​genstande placeret på kritiske punkter.

Selvom det hjælper med at bære tung belastning under vanskelige terrænforhold, øger det livssikkerheden og reducerer behovet for personale ved at bruge logistiklinjer, der passerer gennem regioner, der er truet af fjender.

Takket være sine kamerasystemer kan den indsamle vigtige data til detektion af fjendens elementer og opdagelsen af ​​operationsstedet uden livstab takket være dets lave silhuet og termiske spor.

Hibya News Agency


Vær den første til at kommentere

Yorumlar