Ministeriet for kultur og turisme rekrutterer 12 løbende arbejdstagere

Ministeriet for kultur og turisme ansætter løbende arbejdstagere
Ministeriet for kultur og turisme ansætter løbende arbejdstagere

I overensstemmelse med bestemmelserne i Cappadocia-området direktorat for personale, der skal ansættes i Cappadocia-området formandskab, som er beliggende inden for grænserne af det centrale Cappadocia-område inden for rammerne af bestemmelserne i personaleforordningen for Cappadocia-området, 375 i den ottende artikel i nævnte forordning I henhold til første afsnit vil 28 medarbejdere blive ansat i henhold til det (mundtlige) eksamensresultat uden at søge efter en score for offentlig personaleundersøgelse.


ANVENDELSESMETOD OG ANVENDELSESPERIODE

Ansøgninger vil blive modtaget elektronisk mellem 30/07/2020 - 17/08/2020. Kandidater, der ønsker at tage prøven, skal besøge ministeriets websted (http://www.ktb.gov.tr) laver deres applikationer via linket "Exam Application System" på hjemmesiden. Kandidaterne bør undersøge eksamensvejledningen, der er offentliggjort på samme side for at undgå problemer, inden de træffer de nødvendige handlinger.

Eksamen ansøgninger starter den 30/07/2020 gennem "Exam Application System" og vil blive lukket 17:08 den 2020/17/30. Efter denne dato åbnes systemet ikke, og applikationer, der ikke oprettes elektronisk, vil ikke blive accepteret.

Kandidater, der ansøger elektronisk med den vådunderskrevne udskrivning af Cappadocia feltformandskabets løbende ansøgningsskema for løbende arbejdstagere, taget gennem "eksamensansøgningssystemet", og de dokumenter, der er relateret til den erhvervserfaring, der er uploadet til systemet, til Ministeriets generaldirektorat for personale på adressen "Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 50 100.Yil - ANKAR. Det skal leveres manuelt eller med posten indtil arbejdets afslutning den 28/08/2020.

Forsinkelser i mail vil ikke blive taget i betragtning. Hvis ansøgningsskemaet med en våd signatur og dokumentet, der er relateret til erhvervserfaring, ikke er registreret i ministeriets generelle dokumentregistreringssystem før kl. 28:08 den 2020/17/30, anses ansøgningen for ikke at være accepteret. Derudover behandles ikke applikationer med manglende information og dokumenter.

De ansøgere, der viser sig ikke at opfylde nogen af ​​de krævede betingelser, vil ikke blive vurderet.
Listen over kandidater, der tager optagelseseksamen, vil blive annonceret på ministeriets hjemmeside den 11/09/2020. Ansøgere, der ikke kan få ret til at gå til eksamen, får ikke en separat anmeldelse.

Kandidater vil være i stand til at appellere til listen over dem, der tager indgangsprøven, om fem arbejdsdage (indtil 18/09/2020) på ministeriets websted, skriftligt, til Generaldirektoratet for Personale.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar