Raft, Radiebrit og Rock Fortification i Culverts and Bridges

Radarradiobits og klippeforstærkning i kulverter og brud som følge af bud
Radarradiobits og klippeforstærkning i kulverter og brud som følge af bud

Ømte resultater af raft, radiebrit og klippeforstærkning i kulverter og broer mellem Adana-Toprakkale-İskenderun og Toprakkale-Fevzipaşa-Narlı


Udbud til opførelse af Radia, Radiebrit og klippeforstærkning i Adana-Toprakkale-İskenderun og Toprakkale-Fevzipaşa-Narlı mellem TCDD 6 Regionalt direktorat for den tyrkiske stats jernbanevirksomhed (TCDD) med en omtrentlige omkostning på 2020/182239 KIK. 3.713.931,90 virksomheder afgav bud og MUSTAFA GÜLER VOLBARDEM İNİAAT vandt bud med et bud på 88 TL. 2.452.690,87 virksomheder, der deltager i budet, afgivet under grænseværdien.

Tilbuddet dækker værkerne fra Raft, Radiebrit og Rock Fortification i Culverts and Bridges beliggende mellem Adana-Toprakkale-İskenderun og Toprakkale-Fevzipaşa-Narlı. Arbejdets varighed er 180 (hundrede og firs) kalenderdage fra stedleveringen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar