Antal faglige arbejdstagere når 1.9 millioner

antallet af fagforenede arbejdstagere nåede millioner
Foto: Ministeriet for familie-, arbejds- og sociale tjenester

Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk afgav erklæringer vedrørende statistikken fra fagforeningerne offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende.


I henhold til statistikkerne fra juli 2020 erklærede minister Selçuk, at foreningsraten var 13,66 procent.

Med hensyn til, at det samlede antal arbejdere nåede 14.2 millioner og antallet af fagforeningsmedlemmer nåede 1.9 millioner, påpegede minister Selçuk, at sammenlignet med januar 2020 steg det samlede antal arbejdere med 394.854, og antallet af fagforeningsmedlemmer steg med 28.272.

Minder om, at 6356 fagforeninger arbejdede inden for rammerne af lov nr. 190, sagde minister Selçuk, at der blev oprettet 2020 nye fagforeninger i januar-juli-perioden i 10, og antallet af fagforeninger, der oversteg forretningsgrænsen på 1 procent, nåede 57.

Tyrkiets vækst og styrkelse af fagforeninger og ministresammenslutninger understreger, hvor vigtigt en masse Selcuk er, ”Naturligvis vores største ønske om at stige til meget højere niveauer af denne foreningsrate og retning for alle vores arbejdere. Vi føler os stærkere med vores arbejdere og tager vores arbejdsliv til et højere niveau med vores arbejdere. Vi ved; vores arbejdere repræsenterer arbejdskraft og sved. ” sagde.

Selçuk understregede, at de omfavnede arbejde, produktivitet og hengivenhed i enhver forstand, og med denne forståelse stræber de efter at forsvare deres rettigheder i ethvert medium.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar