Indenrigsminister Süleyman Soylu tiltræder trafikstyring

indenrigsminister suleyman deltog i ædel trafikstyring
indenrigsminister suleyman deltog i ædel trafikstyring

Indenrigsminister Süleyman Soylu sagde, ”12, 420 hold vil arbejde under hele ferien med hensyn til trafikinspektioner. Igen tjener 163 politi og vores gendarmeri under festen. ” sagde.


Hr. Der kom til Kırıkkale med en helikopter fra Ankara. Soylu foretog en luftundersøgelse på Ankara-Kırıkkale-motorvejen.

Vores minister Mr. Soylu modtog oplysninger om trafikstyring fra Gendarmeries generalsjef, general Arif Çetin, Politiets generaldirektør Mehmet Aktaş og Politiets hovedkvarter Trafikplanlægning og supportafdeling Mehmet Yavuz.

Senere advarede Soylu, der deltog i vejansøgningen foran Kırıkkale regionale direktorat for trafikovervågning, chauffører og passagerer og gav gaver til passagerer og børn i de stoppede køretøjer.

Stigning i antal passagerer% 55

I sin erklæring til journalister her sagde minister Soylu, at fra i dag er trafikdensiteten meget højere end perioden før epidemien.

Bemærk at stigningen i den samlede køretøjsmobilitet i trafikken i dag er 31 procent, siger Mr. Soylu sagde:

”Faldet i bustransport er dog ca. 31 procent, stigningen i antallet af passagerer er 55 procent. Det betyder det. Især mennesker, der ønsker at rejse til deres land og ferierejse under ofrefesten sammen med deres private køretøjer, skaber en stor tæthed, som vi ikke har set før. Der er en alvorlig stigning i trafikdensitet, især inden for offentlig transport, både inden for rammerne af epidemireglerne og dem, der ønsker at gøre brug af offentlig transport lidt på grund af Kovid-19 eller vores borgere, der ikke foretrækker offentlig transport.

Minister Soylu sagde, at trafikdensiteten er meget højere, end de forventede i dag, ved vejkrydset i Kırıkkale og ved Gerede-krydset.

Angiver, at de har taget vigtige forholdsregler med hensyn til dette, og at guvernørerne, politiet, gendarmeriet og kommunerne samarbejder for at virkeliggøre disse forholdsregler fra dagen før. Soylu fortsatte som følger:

”I løbet af hele ferien arbejder 12 420 hold. I løbet af ferien fungerer 163 tusind af vores politi og gendarmeri. På den ene side vil som viceminister, mine viceminister, generaldirektører, politichefen og Gendarmeriets generalkommandant begge foretage inspektioner i forskellige regioner i løbet af ferien og også foretage nogle indgreb for at rette dem, hvis de ser problemer. Samtidig vil vores gendarmeri og politietterforskere bidrage til organisationen om, hvordan inspektionerne er. ”

Minister Soylu rådgav også borgere og chauffører og bad dem om at være forsigtige.

Påpeger, at hele nationen, hele den islamiske verden led under Kovid-19 under Eid al-Fitr. Soylu sagde: ”De kunne ikke gå til deres familier, familie, hjemby og ferie. Men denne ferie er som om enhver af os ville være generet både i trafikken og spredningen af ​​denne epidemi, hvis vi handler uden at overholde både trafikken og Kovid-19-reglerne. Derfor vores anmodning fra vores borgere; Opmærksom på." han snakkede.

Hver af os skal følge reglerne

Minister Soylu understregede, at den lovlige hastighedsgrænse skal overholdes i trafikken, sikkerhedsselen skulle bæres, der ikke skulle være tale med en mobiltelefon, og en rejseplan skulle være tilgængelig.

Han påpegede, at underskuddet i områder med trafikpropper ikke bør lukkes ved at accelerere, hvor trafikken er åben. Soylu sagde:

”De hyppigste trafikulykker, især på helligdage, er punkterne tæt på destinationen. Vi er nødt til at være opmærksomme sammen. Vi bør ikke køre, når vi er søvnløse og ikke har nogen vane. Vi skal hvile i 2 minutter hver 10. time. Dette er en advarsel, der prædikeres for os inden for internationale standarder. Vi har set en stigning i trafikulykker i cirka halvanden måned. Det vil sige, især baneskift, de, der konstant følger den venstre bane, udgør forkerte baneændringer for andre køretøjer. De, der ikke går hurtigt nævnt i banerne, forårsager forkerte og farlige overtagelser. Vigtigst er det, lastbiler og tunge køretøjer, hvis de ikke går gennem de baner, der er tildelt dem, forårsager desværre også en trafikregelovertrædelse, der vil føre til forkert forbrug af andre tunge køretøjer og køretøjer. Derfor skal hver af os følge reglerne. ”

Ministrene Noble, øgede dødsfald i trafikulykker over hele verden fra 2015 til slutningen af ​​2019, behovet for vejstandarder skulle stige i køretøjets kvalitet i Tyrkiet, og de foranstaltninger, der blev truffet i efteråret med dette antal, fortalte os, at trafikken.

Med oplysning om, at dødsfaldene i internationale standarder faldt fra 100 pr. 9,6 tusind til 100 pr. 6,5 tusind, sagde Soylu: ”Dette er også vigtigt for os. I år går vi med et lavt 14 procent dødsfald. Det vigtige her er at overholde trafikreglerne. Igen, en af ​​de trafikulykker, vi er mest udsat for under Ramadan og ofre ferie, er motorcykel- og cykelulykker. Fordi vanen med at køre overalt er anderledes. Det er også nødvendigt at være opmærksom på disse. Kastamonulu Hacı Şaban-ı Veli har et godt ord. 'Farvel til din ankomst, farvel til din afgang og farvel til al din forretning'. ”

Senere forlod minister Soylu, der besøgte Yahşihan Kommunes brandvæsen og hans omgang byen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar