SED-betalinger foretaget i dag

sed betalinger foretages i dag
Foto: Ministeriet for familie-, arbejds- og sociale tjenester

Ministeren for familie, arbejdsmarked og sociale tjenester, Zehra Zümrüt Selçuk, forklarede, at de fremsatte betalinger for social og økonomisk støtte (SED) for at hjælpe børn med at leve med familierne og imødekomme deres families behov.

”Vi betaler 131 millioner TL for vores 138 tusind børn”


Minister Selçuk sagde, at de betalinger, der skal udføres af provinsdirektoraterne for august 31, vil blive foretaget i dag som en del af SED-tjenesten, da Offerfesten falder sammen med datoer 3. juli-2020. august i år.

Minister Selçuk sagde: ”Vi betaler 131 millioner TL for vores 138 tusind børn, der nød godt af SED-tjenesten før ferien. Ved at støtte vores børn med familien beskytter vi integriteten af ​​familien med SED og vi tager os af vores overlegne fordele. ” sagde.

Ønsker at betalingerne vil være gavnlige for alle børn og deres familier, sagde minister Selçuk: "Jeg lykønsker vores velsignede Eid-helligdage for vores børn og deres dyrebare familier." brugte udtryk.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar