Det nye medlem af Air Defense Family 'SUNGUR' er klar til missionen

sungur nyt medlem af luftforsvarsfamilien er klar til at fungere
sungur nyt medlem af luftforsvarsfamilien er klar til at fungere

Præsident for præsidentens forsvarsindustri. Dr. İsmail Demir fra sin sociale mediekonto meddelte, at SUNGUR, der blev udviklet med ROKETSANs lokale forsvarsindustriens interessenter, er klar til at gå ind i opgørelsen.


Præsident for forsvarsindustri Dr. İsmail Demir delte: "En overraskelsesstyrke til at øge vores sikkerhedsstyrkers kapacitet!" og delte følgende oplysninger fra SUNGUR.

”SUNGUR, et nyt medlem af vores luftforsvarsfamilie udviklet af Roketsan sammen med sine indenlandske forsvarsindustriens interessenter, er klar til at gå ind i inventaret efter vellykkede test!

”Det nye medlem af vores progressive luftforsvarssystem vil blive integreret i land-, luft- og søplatforme med dets bærbare funktion. SUNGUR er i stand til at bevæge mål, dag og nat måldetektion, diagnose, identifikation, sporing og 360-graders skydning. ”

"SUNGUR er et system foran sin klasse med dets effektivitet mod luftelementer og høj manøvrerbarhed, høj målhastighedsevne og modforanstaltning, titanium stridshoved, syn, der gør det muligt at se målet fra en lang rækkevidde."


Vær den første til at kommentere

Yorumlar