90% af Filyos havnekonstruktion er afsluttet

Procentdel af Filyos-havnekonstruktionen er afsluttet
Procentdel af Filyos-havnekonstruktionen er afsluttet

AK Party Zonguldak provinsdirektør Muammer Avcı delte om Filyos havn og Filyos Valley-projektet. 90 procent af Filyos-havnekonstruktionen, som er en vigtig søjle og begyndelsen af ​​Filyos Valley-projektet, er afsluttet.


Delingen om Filyos Valley-projektet er som følger; Den primære betingelse for, at Zonguldak bliver hovedaktør i Filyos-dalen-projektet, hvoraf 90 procent af havnekonstruktionen er afsluttet, er hurtigt at fjerne transportbarrierer mellem Zonguldak og Filyos. Afstanden mellem Zonguldak og Filyos er ca. 70 km over den eksisterende delte vej.

Transportprojektdetaljer mellem Kilimli-Filyos

På nuværende tidspunkt, på vej til arbejde i Mithatpaşa-tunnelerne og kystvejsprojektet mellem Zonguldak og Kilimli, er denne del ca. 6,5 km. Det forventes, at produktionen vil være færdig i slutningen af ​​2021.

På den anden side er tunnelerne og det delte vejprojekt mellem Kilimli-Filyos klar til udbud.

Dette projekt er 20 km langt, og der er 9 rækker med tunneler (18 tur-retur rør, og den samlede længde af tunnelerne er 12 km) og delte veje med en samlet længde på 8 km.

Projektfremstillingsomkostninger er 2,5 milliarder TL (2,5 Quadrillion).

Denne vej er også en vigtig passage af Black Sea Coastal Road Project, der starter fra Artvin og strækker sig til den 3. broplacering gennem Istanbul-ile.

Projektet på 20 km mellem Kilimli og Filyos er i øjeblikket i udbudsfasen. Målet her bør være samtidig færdiggørelse af projektet og samtidig færdiggørelse af Filyos-havnekonstruktionen. Dette vil også bidrage positivt til ansættelseskravene i vores Zonguldak.

Udbuddet på dette projekt kan gennemføres på to måder.

For det første påtager sig et stærkt firma, der har bevist sin kompetence, hele projektet eller ved at opdele projektet i 3 faser, for eksempel; Det kan også opnås ved at afslutte den første fase på Kilimli-Işıkveren-aksen og lade tunge køretøjer med høj tonnage passere til kraftværker som ÇATES og EREN-energi uden at stoppe den centrale trafik i vores Kilimli-distrikt. Og det fortsætter med de næste faser.

Vi ved, at både Bartın og Karabük-provinserne for nylig har afholdt møder med Filyos Valley-projektdagsordenen og er opmærksomme på den indflydelse, den vil have på deres økonomi. Cennetmekân Abdulhamid-i Sâni hz. s af "Tyrkiets handelsbase," skrev han, 25 fandt Million ton kapacitet, 6 millioner kvadratmeter industriområde, 4 millioner kvadratmeter realiseret tildeling som frizoner, 3. af vores Tyrkiet har potentiale for større havne, når de ses tæt på Sortehavet i den nord-sydlige akse, transit Denne havn vil være centrum, den første by i vores republik, der var banebrydende for industrialiseringen af ​​vores land, for at følge vores Filyos Valley-projekt, der vil gøre Zonguldak til stjernebyen i Sortehavet igen, til at tage ejerskab med vores magt, opposition, kommuner, TSO'er, ngo'er, medieorganisationer, lokale iværksættere. Det bør være vores højeste prioriterede mål. Med erklæringen fra vores præsident Hr. Tayyip Erdoğan; I overensstemmelse med visionen "Jo bedre vi kommer til et punkt i transportinvesteringer, jo mere vil vi bane vejen for væksten i vores land og vores region", er vi fuldt ud overbeviste om, at alle vores borgere i Zonguldak vil støtte dette enorme projekt, der vil yde et væsentligt bidrag til den socioøkonomiske struktur og vil give omvendt migration. (Pusulagazete a)chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar