Varigheden af ​​kort arbejdstillæg forlænget med 2 måneder

Varigheden af ​​kort arbejdstillæg forlænget med 2 måneder
Varigheden af ​​kort arbejdstillæg forlænget med 2 måneder

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, erklærede, at de arbejdspladser, der var berørt af COVID-19-pandemiprocessen, ansøgte om kort arbejde indtil 30/6/2020, og at den korte arbejdsperiode blev forlænget med 2 måneder på anmodning af præsidenten. Minister Selçuk erklærede, at de arbejdsgivere, der ikke ønsker at drage fordel af forlængelsen, fordi de startede deres normale aktiviteter eller ønsker at reducere de uarbejdede perioder, der tidligere blev anvendt, skal underrette ŞŞKUR Provinsielle direktorater og servicecentre.

"Cirka 2 millioner mennesker gik over til normal arbejdstid i juli"


Selçuk sagde, at 3 millioner 576 tusinde 805 mennesker har draget fordel af den korte arbejdsgodtgørelse siden den første start af den korte arbejdsansøgning på grund af coronavirus. For 1 million 595 tusind 467 ansatte anmodede arbejdsgiverne ikke om kortvarigt arbejde med normaliseringsprocessen. " sagde.

"Vi tilbyder normaliseringsstøtte til arbejdspladser, der vender tilbage til normal arbejdstid"

Minister Selçuk, der også fremsatte erklæringer vedrørende Normaliseringsstøtten, sagde: ”Vi vil fortsætte vores støtte under navnet” Normaliseringsstøtte ”til vores arbejdspladser, der skifter til normal arbejdstid. Vores arbejdspladser, der skifter til normal arbejdstid, vil også kunne drage fordel af denne support. Vi vil således fortsat beskytte beskæftigelsen ”.

"Vores arbejdsinspektører foretager inspektioner udover bestemmelse af overensstemmelse"

Selçuk mindede den lovgivningsmæssige regulering om, at betalingerne foretages uden at vente som et resultat af, om støtteberettigelsen er fastlagt til ansøgninger om kortvarigt arbejde, der er foretaget på grund af corona-virus, sagde Selçuk: 23.03.2020 Arbejdsinspektører fortsætter uafbrudt. " sagde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer