Aydın Denizli Highway Ubud godkendt! Konstruktion begynder

aydin denizli highway-udbud godkendt, byggeriet begynder
aydin denizli highway-udbud godkendt, byggeriet begynder

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu erklærede, at med færdiggørelsen af ​​Honaz-tunnelen sammen med forbindelsesveje, vil Denizli Ring Road blive taget i brug næste år, og at Aydın-Denizli-motorvejsudbudet, en af ​​de største indikatorer for tillid til den tyrkiske økonomi, blev godkendt, og at de sigter mod at starte byggeriet i de kommende dage og afslutte det i 2022.


Minister Karaismailoğlu, der foretog en undersøgelse i Honaz Tunnel, et af de vigtigste faser i Denizli Ring Road-projektet inden for rammerne af Denizli-programmet, fortalte journalister, at investeringerne fortsætter i hvert hjørne af landet i tråd med 2023-udviklingsmålene.

Under henvisning til betydningen af ​​ringvejsprojektet i Denizli bemærkede Karaismailoğlu, at intercitytrafikken i byen, som er et vigtigt knudepunkt, vil blive overført til ringvejen med dette projekt.

Minister Karaismailoğlu sagde: ”I den 14 kilometer lange konstruktion af Denizli Ringveje består Honaz Tunnel af 2 600 meter dobbeltrør. Forhåbentlig er tunnelbygningen færdig i år. Sammen med forbindelsesveje planlægger vi at åbne dette sted for Denizli-folk næste år. Forhåbentlig vil vi næste år præsentere den 14 kilometer lange Denizli Ringvej til service for befolkningen i Denizli. Når intercityvejen, der i øjeblikket passerer gennem Denizli by, overføres til ringvejen, trækker Denizli-folket let ind. De vil slippe af med udstødningsemissioner. Vores borgere sparer både tid og brændstof. "

Byggeriet begynder på Aydın-Denizli Highway

Karaismailoğlu erklærede, at der er 14 igangværende projekter i Denizli, at de vil afslutte og tage i brug en efter en, og at de forbereder projekter til nye behov, og påpegede, at Aydın-Denizli Highway-udbud blev afholdt i juli og fortsatte hans ord som følger:

”Vi godkendte vores Aydın-Denizli-highway-tilbud, som er en af ​​de største indikatorer for tillid til den tyrkiske økonomi med hensyn til deltagelse og konkurrence. Vi sigter mod at starte byggeriet i de kommende dage og færdiggøre vores motorvej i 2022.

Den 163 kilometer lange vej er i alt et vigtigt projekt, der giver stor komfort og bidrag til regionen. Vi vil gøre vores bedste for at afslutte projektet, der vil styrke Denizli endnu mere. "

Karaismailoğlu-ministeren sagde også, at investeringsprocessen på trods af pandemi fortsætter med at være uformindsket i hvert punkt i Tyrkiet.

Karaismailoğlu, der også besøgte guvernør Ali Fuat Atik på sit kontor, deltog i det provinsielle koordinationsrådsmøde, der blev holdt lukket for pressen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer