Ministerinstitution deltog i katastrofetræningscenter åbning med indenrigsminister Soylu

Ved åbningen af ​​"Katastrofetræningscenteret", som de deltog i som en del af katastrofeberedskabsugen, undersøgte Murat Institution, minister for miljø og urbanisering og indenrigsminister Süleyman Soylu jordskælvsimuleringen animeret med styrke 7.2.

Ministerinstitutionen og Soylu deltog i "21. august-programmet for mindehukommelsesaktiviteter i Istanbul" arrangeret af katastrofe- og nødstyringsformandskabet (AFAD) på 17-året for Marmara-jordskælvet.

Soylu og Kurum, der besøgte Istanbul AFAD Education Building, som blev åbnet inden for rammerne af programmet, oplevede også jordskælvssimulatoren.

Minister Kurum svarede på journalisternes spørgsmål og sagde: ”Det tog 60 sekunder, venner simulerede et 7.2 Duzce-jordskælv. Det er virkelig skræmmende at føle den rystelse i tæt på 60 sekunder, selv i simulation. Måske går alle dine øjeblikke foran dine øjne som en strimmel. I et sådant jordskælv, hvis du befinder dig i en solid bygning, vil du sandsynligvis lede efter dine slægtninge i den næste periode. Det er meget vanskeligt, meget besværligt. Vi er et land, hvor 66 procent af vores befolkning og næsten 70 procent af vores jord ligger i en jordskælvszone.

Vi mistede 80 tusind menneskeliv i jordskælv i det sidste århundrede. Vi er nødt til at lære at leve med et jordskælv. Vi er nødt til at lære at håndtere jordskælvet. I denne forstand vil vores træningscenter udføre eftersøgnings- og redningsaktiviteter både før og efter jordskælvet. Uddannelse af vores venner er meget vigtigt for at øge opmærksomheden om vores børn. Tyrkiet, hele vores nation vil have lært at håndtere et jordskælv og ved at være sammen. Under ledelse af vores præsident vil vi tage skridt til at forberede vores byer og vores infrastrukturer til et jordskælv. Vi, som ministerier, vil udføre alle vores opgaver. Igen ønsker jeg Guds nåde over alle vores borgere, der mistede livet i jordskælvet den 17. august. "

"JORDSKÆLV ER DET SÅ DET, AT INGEN SEKONDER IKKE FORSVINDER UNCONSCIOUSNESS"

Minister Soylu sagde om en journalist, ”At vide, at jordskælvet er anderledes, at leve er anderledes. Du oplevede dette lidt i simuleringen, hvordan følte du dig i det øjeblik? " ”Alle fotografier fra jordskælvet og alt, hvad vi så i jordskælvet, gik foran mine øjne. Jeg følte kun én ting; Måske er en af ​​de vigtigste træninger, vi skal tage siden vores barndom, hvad vi skal gøre under et jordskælv. Øjeblikket kom til at tænke på, da de første forslag til os om at kollapse og holde fast i en solid grund blev til virkelighed. Vi skal gøre dette uden tøven ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar