Goodyear Eagle F1 afslører SuperSport-dæk

Goodyear Eagle F1 afslører SuperSport-dæk
Goodyear Eagle F1 afslører SuperSport-dæk

Goodyear har afsløret specielt udviklede Eagle F1 SuperSport banedæk til alle køretøjer i PURE ETCR, verdens første multi-brand, fuldt elektriske touring-køretøjsserie.


Goodyear, dækleverandør og medstifter af dette spændende mesterskab, vil være det nyeste Eagle F1 SuperSport præstationsliniedæk med et unikt slidbanemønster, der skal bruges i PURE ETCR.

Produceret ved hjælp af markant almindelig teknologi med standard Eagle F1 SuperSport, og det nye produkt er optimeret til at opnå maksimal ydeevne fra PURE ETCR elektriske touring biler, der kører første gang i år.

Vejdæksteknologi ligger til grund for banedæk

De specielt designet Goodyear Eagle F1 SuperSport PURE ETCR-dæk ligner vejdæk og deler den samme filosofi og stort set lignende teknologi med dem. Disse almindelige teknologier inkluderer Power Shoulder og High Force Construction, som er kritiske for at maksimere ydelsen i både personbiler og 500 kW (670 hk) PURE ETCR racerbiler. Selvom hele Eagle F1 SuperSport-produktlinien forbedrer vejydelsen baseret på Goodyears omfattende motorsportoplevelse, er fordelene to gange. Innovative vejdæksteknologier er nu grundlaget for banespecifikke PURE ETCR-dæk.

På vejdæk øger Power Shoulder hjørneprincippet med dets lukkede ydre mønstre, mens det stærke sidevægsdesign, der tilbydes af High Force Construction-teknologi giver et bedre greb og kørebalance. Disse to teknologier, en integreret del af Eagle F1 SuperSports PURE ETCR-version, er blevet optimeret til brug af spor ved yderligere at styrke den ydre skulder. Resultatet er et unikt dæk, der giver stabilitet og imponerende hjørnepræstation for verdens mest kraftfulde touring biler.

Selvom det er usædvanligt at bruge dæk på dette motorsportsniveau, giver dette PURE ETCR-hold mulighed for at bruge de samme dæk til våde og tørre forhold i stedet for fladt dæk til tørre forhold og slidbanedæk til våde forhold. Brug af en enkelt dæk type bidrager til bæredygtighedsplanerne for Goodyear og PURE ETCR ved at fjerne behovet for at sende tre eller fire forskellige specifikationsdæk over hele verden.

PURE ETCR udgør mange tekniske udfordringer på grund af dets unikke racingformat og den høje kraftproduktion af biler, der er baseret på producenternes personbiler, der ligner temmelig mellemstore, fire-dørs hatchbacks og sedans. Selvom elektriske køretøjer er tungere end deres benzin- eller dieselmotorpartikler, er PURE ETCR-køretøjer med utrolige drejningsmomentværdier og genererende effekt op til 500 kW blandt de mest kraftfulde elektriske køretøjer på sporene.

Disse unikke egenskaber betyder, at PURE ETCR-køretøjer har brug for et dæk, der giver et højt greb og trækkraft, mens de modstår enorme kræfter og øjeblikkelig strømforsyning.

Runway tests startede

Efter måneder med udvikling og finjustering i laboratoriet er de første banetest af Eagle F1 SuperSport-dæk i overensstemmelse med PURE ETCR-kravene startet.

PURE ETCR-test vil tage flere måneder, indtil de første begivenheder starter i oktober ifølge den reviderede kalender. Vis begivenheder og løb over en seks-måneders periode i oktober og november i Danmark, København; England, Goodwood; Det afholdes i Spanien, Aragón og Adria, Italien.

”Vi stod overfor mange udfordringer under udviklingen af ​​Eagle F19 SuperSport-dæk til PURE ETCR, især på grund af vores begrænsede tid og begrænsninger, der blev pålagt af COVID-1,” sagde Bernd Seehafer, teknisk projektleder for EMEA. Resultatet er et unikt og innovativt design, der matcher egenskaberne ved disse kraftfulde elektriske touring biler. Vi er stolte over, at dækets DNA og teknologi stort set er den samme som Eagle F1 SuperSport, og det faktum, at dette er muligt, viser værdien af ​​de erfaringer, der er lært fra motorsport til vores udviklingsarbejde på dæk.

Forskellige varianter af Goodyear Eagle F1 SuperSport-banelinjen bruges i mange prestigefyldte mesterskaber i motorsport, såsom WTCR - FIA World Touring Car Cup, som Goodyear er den eksklusive dækleverandør denne sæson. Dette mesterskab, som er det højeste organisationsniveau, hvor benzin-drevne touring biler konkurrerer, fremmes af Eurosport Events, som også fremmer PURE ETCR.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer