Ægæiske turistcentre Çeşme-projektmøde afholdt

Ægæiske turistcentre Çeşme-projektmøde afholdt
Ægæiske turistcentre Çeşme-projektmøde afholdt

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy erklærede, at de har gennemført meget vigtige faser i Çeşme-fasen i Det Ægæiske Hav, og at projekterne vil være afsluttet inden for 10 måneder.


Mødet "Det Ægæiske Turismecenter Çeşme-projekt" blev afholdt i İzmir handelskammer (İZTO) med deltagelse af minister Ersoy, guvernør Yavuz Selim Köşger, hovedstadsborgmester Tunç Soyer, Çeşme borgmester Ekrem Oran og İZTO-formand Mahmut Özgener.

Efter mødet erklærede minister Ersoy, at Çeşme-fasen af ​​projektet har været på dagsordenen i cirka 8-9 måneder, og at der var en masse forurening og misforståelser, da projektet startede, og sagde: ”Som ministeriet lovede jeg personligt, at projektet ville være gennemsigtigt og deltagende. Vi har gennemført meget vigtige faser i Çeşme-projektet i Det Ægæiske Hav. Derefter kom vi hurtigt til planlægningsfasen. Fra i dag har vi oprettet et projektteam, der forbereder planerne for dette projekt. Vi udarbejdede en konsensus om, hvilke begreber der skulle medtages, og under hvilke betingelser vi skulle skabe de kommende 50 års turismecenter. " han snakkede.

I en erklæring om, at projektarbejdsgruppen vil placere de bestemte begreber på jorden på en måde, der respekterer naturen og miljøet, erklærede Ersoy, at alle på grund af delingspolitikken vil blive informeret om problemet.

Minister Ersoy forklarede, at projektets arbejdsgruppe blev bestemt af indstillingen fra Izmir handelskammer og aftalen fra Izmir Metropolitan og Çeşme kommuner.

Forskning på drikkevand fra havvand

I en erklæring om, at arbejdsgruppen vil udarbejde miljøplanen, masterudviklingsplaner og økologisk livsplan, påpegede Ersoy, at 3 transportundersøgelsesrapporter vil blive udarbejdet af İzmir Institute of Technology, Mellemøsten Tekniske Universitet og Mersin University, og der vil også blive udført en undersøgelse af levering af drikkevand og brugsvand fra havvand. .

I en erklæring om, at arbejdsgruppen består af arkitekter, der har modtaget arkitekturpriser, akademikere og konsulenter, bemærkede Ersoy, at projektplanerne vil blive afsluttet i slutningen af ​​cirka 10 måneder, og planerne kommer til den suspenderede fase.

På en journalists spørgsmål på mødet om TMMOB's kritik af Çeşme-projektet med påstanden om, at "den offentlige interesse ignoreres", erklærede Ersoy, at der blev oprettet en arbejdsgruppe med kommunernes samtykke, og at de arbejder på at skabe fremtidens turistcenter i 50 år og sagde: "Vi har bestemt de nødvendige koncepter, fra nu af for at dette projekt placeres i projektområdet i samarbejde. Det er ikke godt at sige ja eller nej til alt. " svarede han.

Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer også minister Ersoy gennemsigtig og deltagende tilgang ved at takke derfor, at de går videre med udviklingsmål i overensstemmelse med naturen og understregede, at de planlægger at øge turismeandelen til 20 procent i Tyrkiet i regionen.

İZTOs præsident Mahmut Özgener erklærede, at projektet vil yde et stort bidrag til landet inden for turisme.

Minister Ersoy besøgte Efesus 'antikke by

Minister Ersoy, der gik til Selçuk-distriktet inden for rammerne af Izmir-programmet, kom ind i den antikke by Efesos og turnerede i det antikke teater og Celsus-biblioteket. Minister Ersoy modtog en briefing fra myndighederne om udgravning, restaurering og bevarelse og turismeprojekter.

Izmir guvernør Yavuz Selim Köşger ledsagede minister Ersoy under hans besøg.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar