VVM-godkendelse af anlægget, der genererer elektricitet fra affaldet fra 4 distrikter i Izmir!

VVM-godkendelse af anlægget, der genererer elektricitet fra affaldet fra 4 distrikter i Izmir!
VVM-godkendelse af anlægget, der genererer elektricitet fra affaldet fra 4 distrikter i Izmir!

Der er modtaget godkendelse af rapporten om miljøeffektvurdering (EIA) udarbejdet af Izmir Metropolitan Municipality for anlægget, der vil generere elektricitet fra det indenlandske affald i distrikterne Bergama, Dikili, Kınık og Aliağa. I anlægget, som er planlagt at blive taget i brug i år, opnås både elektricitet, og den producerede kompost vil blive brugt som jordforbedringsmiddel.


Projektet Integrated Solid Waste Management Facility, som blev udarbejdet af Izmir Metropolitan Municipality i 2011 for at forbedre området med regelmæssig opbevaring af fast affald, genbruge affaldet og etablere et anlæg, der genererer elektricitet fra affaldet, er godkendt. Miljøeffektvurderingsrapporten (EIA), der blev udarbejdet til projektet, blev godkendt af ministeriet for miljø og urbanisering. Den 16. april blev der opnået en prælicens fra Energy Market Regulatory Authority (EMRA).

Vil ikke skade naturen

Affaldet adskilles i Bergama Solid Waste Management Facility, hvor husholdningsaffald fra fire distrikter evalueres, og den mekaniske separationsenhed vil levere råvarer til genbrugssektoren. Ud over energi opnås kompost fra det organiske affald rettet mod biometaniseringsenheden, der skal bruges som jordforbedringsmiddel.

Det genererer elektricitet fra affald

Affald, der ikke kan behandles i separations- og biometaniseringsenhederne, opbevares på lossepladserne. Den metangas, der genereres i lagerområdet, og den metangas, der kommer fra biometaniseringsreaktorerne, renses og ledes til gasmotorer. Den elektriske energi, der genereres i den elektriske energiproduktion, bruges både på anlægget og overføres direkte til distributionsnetværket.

Anlægget vil imødekomme det elektriske energibehov fra ca. 14 tusind husstande.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar