Castrol Ford Team Tyrkiet, afslutter forberedelsen til verdensmesterskabet i rally

Castrol Ford Team Tyrkiet, afslutter forberedelsen til verdensmesterskabet i rally
Castrol Ford Team Tyrkiet, afslutter forberedelsen til verdensmesterskabet i rally

Den trykte historie navnet på at give det europæiske mesterskab i Tyrkiet Castrol Ford Team Tyrkiet, WRC er en af ​​verdens vigtigste sportsbegivenheder - vil blive afholdt i verdensmesterskabet i rally den 18.-20. September, Tyrkiet har afsluttet sine forberedelser til Marmaris Rally. I år vil to unge og talentfulde navne Ali Türkkan og Can Sarıhan konkurrere i holdet, der fuldstændigt har fornyet sin organisation for at bringe unge talenter til den tyrkiske rallysport.


WRC er den største sportsorganisation i sit hjem Tyrkiet - Marmaris, Tyrkiet i World Rally Championship Rally, mellem 19 atleter fra 130 lande i år og afholdes 65. til 18. september med deltagelse af 20 biler i Marmaris.

WRC Marmaris Rally, den første store og internationale sportsbegivenhed, der afholdes efter lang tid, køres som 5. etape af verdensmesterskabet i rally. På samme tid i 2020 Turkey Rally Championship, køres første og anden etape af rallyet som Tyrkiets første og eneste europæiske mestre Castrol Ford Team Turkey Rally Team, der konkurrerer som et fuldt hold.

Castrol Ford Team Tyrkiet vil konkurrere i tre lovende unge talenter i år

Tyrker rally i unge stjerner for at støtte fornyelse i år pilotpersonale med det mål at grundigt og yngre Castrol Ford Team ung chauffør i Tyrkiet Emre Hasbay om at deltage i den nye tilføjelse til holdet to unge og talentfulde navne Ali Türkkan og Can Sarıhan WRC - Tyrkiet i Marmaris Rally vil konkurrere i.

Ali Türkkan - Onur Aslan duo vil konkurrere med helt nye Ford Fiesta Rally4

Født i 1999 vil Ali Türkkan og co-pilot Onur Aslan konkurrere i sæden for Ford Fiesta Rally4, Fords nye bil, der har domineret tohjulstrækklassen i rallyverdenen. Hans karriere begyndte med baneløb og vandt Tyrkiets banemesterskab i Türkkan, som endnu var 18 år gammel, i 2019 skiftede overgangen fra baneløb til rallyet. I slutningen af ​​2019 som et testløb Castrol Ford Team Tyrkiet konkurrerede i kroppen og øjnene fyldt med ydeevne. I begyndelsen af ​​2020 vil Castrol Ford Team Türkkan-aftale underskrevet med Tyrkiet Two Wheel Drive Rally Championship og Rally of Turkey mod Young Drivers Championship repræsentere Castrol Ford Team Turkey

Emre Hasbay, født i 1995, vil konkurrere med co-pilot Candaş Uzun i sæden for Ford Fiesta R2T. Tyrkiet for at give unge talenter til rally startede med målet om "Drive to the Future" valgt under projektet og Castrol Ford Team-konkurrencen i 2019 i Tyrkiet i starten af ​​Hasbay, 2020, holdet mod Turkey Rally Championship Producents Cup vil konkurrere om at få værdifulde point.

Søn af Adnan Sarıhan, en af ​​de tidligere mesterpiloter, og en af ​​holdets nye unge talenter, Can Sarıhan, født i 1998, vil konkurrere med co-pilot Afşin Baydar i sæde for Ford Fiesta R2T i år. Et ungt talent, der er blevet trænet i holdets infrastruktur siden en tidlig alder og har lært rally i køkkenet, vil i år være det første år i pilotsædet. Castrol Ford Team Tyrkiets hold undtagen amatørpiloter og unge piloter fra i alt 11 hold, den tyrkiske del af World Rally Championship starter med Ford Fiesta.

Turkey Rally Championship hold sidste år bragte firehjulstræk Fiesta R4 sæde Umitcan Özdemir i år med co-pilot sæde Batuhan Memişyazıc duoen. I de senere år har tohjulstræk i Fiesta R5T-bilen med fortløbende mesterskaber, der opnåede ümitcan Ozdemir, da de skiftede i år for første gang 2-hjulstræk, som vil være målrettet mod at lære bilen at kende og sæsonen indtil slutningen for at forbedre sig mod Tyrkiets mesterskab.

Castrol Ford Team Tyrkiet to gange i sin karriere under taget, der vandt Rally of Turkey i Sunman And Young Drivers Championship, finder sted igen i år i Ford Fiesta Championship.

Championpilot Murat Bostancı til at guide unge piloter

Castrol Ford Team Turkey Murat Bostanci fra dette års mesterpilot private pilotsæde, skiftede over til coaching af pilotsædet. Bostancı vil arbejde tæt sammen med de unge piloter i holdet i år. også mange års erfaring og viden opnået i Tyrkiet og Europa vil nu forsøge at overføre til andre piloter i holdet. Serdar Bostancı, der har været holddirektør siden holdets første dag, vil igen være i spidsen for holdet som honorær i år.

Castrol Ford Team Tyrkiet, mærker, og sigter mod mesterskabet i to uafgjort unge mennesker

Støttet af unge piloter i Europa og for at flytte til et konkurrencepræget niveau i verdensmesterskabet og igen før uoptjent internationalt mesterskab i det tyrkiske rally, der handler med det formål at bringe til Tyrkiet Castrol Ford Team Tyrkiet, i år med den nye strukturering, 2020 Tyrkiet Rallykonstruktørmesterskab 2020 Tyrkiet Rally Young Pilots mesterskab 2020 Tyrkiet Rallymesterskab med tohjulstræk.



chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar