Hvad er PTT Kargomat? Sådan leveres med PTT Kargomat?

Hvad er PTT Kargomat? Sådan leveres med PTT Kargomat?
Hvad er PTT Kargomat? Sådan leveres med PTT Kargomat?

I coronavirusprocessen er fragtkøb og -levering et af de vigtigste spørgsmål for borgerne. Borgere, der er særlig opmærksomme på at købe produkter uden kontakt, bruger forskellige metoder på dette tidspunkt. PTT-lastesystem bruges til produkter købt via E-PTTAVM. Dette er en af ​​bestillingsformularerne, der er populære hos borgere, der ønsker at modtage kontaktløs levering. Nå, hvad er PTT kargomat? Hvordan leveres med PTT kargomat, og hvordan bruges dette system?

Hvad er PTT Kargomat?


Jeg epttavm.co For dine ordrer, hvis desiinformation og produkttype er velegnet til levering af Kargomat, kan du bruge leveringen fra Kargomat til at efterlade dine pakker til den relevante Kargomat uden at skulle vente på gods derhjemme eller på arbejdspladsen. Således kan du modtage dine ordrer sikkert og døgnet rundt, efter at de er frigivet til Kargomat.

Hvordan bruges PTT Kargomat?

Når du køber et produkt på ePttAVM.com, kan du vælge de produkter, der er egnede til levering til Ptt Kargomat, og placere en ordre i det nærmeste Kargomat dit hjem.

1. For at modtage det produkt, du køber fra Kargomat, skal du have den gule kasse med teksten "Levering til Kargomat" på detaljsiden af ​​produktet som vist på billedet nedenfor. Tilføj et produkt med denne sætning i din indkøbskurv ved at klikke på knappen "Føj til kurv" eller "Køb nu".

2. Når du har kontrolleret produkterne i din kurv og har kontrolleret, at de er korrekte, skal du fortsætte med at klikke på knappen "Kontrollerede produkter". Efter at du har klikket på knappen, hvis du ikke er logget ind, bliver du sendt til loginskærmen. På denne skærm kan du logge ind på din konto eller fortsætte din shopping som gæst.

3. Når produkterne i din kurv er egnede til levering til Kargomat, vises knappen "Jeg vil have Cargo til Kargomat" øverst til højre. Du kan fortsætte ved at klikke på denne knap.

4. Indtast alle de nødvendige oplysninger i feltet "Personlige oplysninger".

5. I afsnittet Kargomat-valg kan du se Kargomat omkring dig i henhold til dine placeringsoplysninger ved at klikke på knappen "Se nærmeste forsendelse", eller du kan vælge en Ptt Kargomat fra kortet eller listen med valg af provinsdistrikt.

6. Når du har foretaget dit Kargomat-valg, kan du fortsætte til betalingsfasen ved at bekræfte afkrydsningsfeltet nederst på siden og klikke på knappen "Jeg bekræfter min Kargomat-valg og personlige oplysninger". Du kan gennemføre din ordre ved at afslutte din betaling med den betalingsmetode, der passer til dig på betalingsstadiet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar