Kahramanmaraş Bus Station blev taget i vedligeholdelse

Kahramanmaraş Bus Station blev taget i vedligeholdelse
Kahramanmaraş Bus Station blev taget i vedligeholdelse

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality blev taget i vedligeholdelse inden for rammerne af reorganiseringsarbejdet i Kahramanmaraş Bus Terminal.


Holdene i KMBB Department of Science Affairs startede nedrivnings-, renoverings- og reparationsarbejder, som vil vare langvarigt, ved Kahramanmaraş Bus Terminal, hvor vedligeholdelses- og reparationsarbejder udføres fra tid til anden. Inden for rammerne af undersøgelsen nedbryder KMBB-hold for det første bygninger som kiosker, bomstande og butikker i busterminalen, der har afsluttet deres økonomiske levetid. I busstationen Kahramanmaraş, som ikke er i stand til at imødekomme behovene i den nuværende tilstand, vil der blive truffet en aftale i overensstemmelse med dagens forhold inden for rammerne af renoveringsarbejdet. I henhold til oplysningerne fra KMBB-holdene i stueetagen i Kahramanmaraş Bus Terminal, som vil bestå af to etager; Der vil være 18 billetkiosker, 11 kiosker, 1 cafe, 1 barber og 1 sundhedshytte. På første sal er der afdelinger som Baby Care Room, Male, Female Masjid og Male and Female Ablution.

For en moderne og behagelig busstation

Med en redegørelse om emnet sagde Kahramanmaraş Metropolitan Municipality borgmester Hayrettin Güngör; ”Fra tid til anden udførte vi vedligeholdelses- og reparationsarbejde på vores busstation. Som et resultat af vores undersøgelser så vi, at især bygningerne i busterminalen afsluttede deres økonomiske levetid. Der var behov for renovering ikke i en eller flere dele af busstationen, men i det hele taget. Jeg håber, at vi vil afslutte det arbejde, vi er startet på, på kort tid, så vores borgere og vores gæster kan udføre deres rejseoperationer i et sundt, moderne og behageligt miljø.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar