Ankara Niğde Highway åbner i morgen med BOT-modellen

Ankara Niğde Highway åbner i morgen med BOT-modellen
Ankara Niğde Highway åbner i morgen med BOT-modellen

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, erklærede, at de planlægger at lægge den sidste del af motorvejen Ankara-Niğde, som åbner i morgen den 1. oktober.


Karaismailoğlu undersøgte hovedkontrolcentret og byggepladsen til Ankara-Niğde Highway, som vil blive taget i brug i morgen, sektionerne afsluttet af præsident Recep Tayyip Erdoğan.

Karaismailoğlu afgav en erklæring her, ”I morgen vil vi opleve en af ​​de vigtigste dage i historien om vores lands motorveje. Fra Edirne til Şanlıurfa udfylder vi den manglende del af en motorvejsaksel på cirka 300 kilometer i morgen. Vi sætter den første og tredje sektion af Ankara-Niğde-motorvejen i brug i morgen. Den første vejsektion består af 1 kilometer, og den tredje sektion består af 3 kilometer. Vi planlægger at sætte den sidste tilbageværende del i brug den 119. oktober. sagde.

"En ekstremt sikker og behagelig måde"

Karaismailoğlu, der erklærede, at hoveddelen af ​​vejen, der er 275 kilometer, når 330 kilometer med forbindelsesveje, sagde: “Denne vej er en meget vigtig vej fra Edirne til Ankara og derfra til Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Mersin, Adana, Gaziantep og Şanlıurfa. vil påtage sig opgaven. " han snakkede.

Karaismailoğlu gav følgende oplysninger om hovedkontrolcentret på Ankara-Niğde Highway:

”Dette er et center udstyret med de mest avancerede intelligente transportsystemer i verden. Vores 330 kilometer vej er blevet en vej, der inkluderer alle elementerne i intelligente transportsystemer, lige fra fiberoptiske linjer, meteorologiske sensorer, hændelsesdetekteringssensorer, variable beskedskilte og variable trafikskilte. Som et resultat af denne indsats er der opstået en ekstremt sikker og behagelig vej.

"Byggeperioden blev forkortet med 1 år med BOT-modellen"

Karaismailoğlu erklærede, at med åbningen af ​​motorvejen Ankara-Niğde, vil rejsetiden blive forkortet med 1 time og 52 minutter, og denne gang vil give meget vigtige gevinster med hensyn til brændstof og tid, og sagde: "Denne vej vil give i alt 1 milliard 600 millioner lira om året takket være brændstof og tidsbesparelser, den giver. . Det vil dog give en meget betydelig reduktion i kulstofemissioner. Jeg håber, at vi i morgen vil sætte denne vej i brug med deltagelse af vores præsident og bringe den sammen med vores borgere. "

Karaismailoğlu erklærede, at produktionen vil være afsluttet 1 år tidligt og sagde: “Vores vej blev bygget med BOT-modellen (build-operate-transfer). Selvfølgelig har dette været en fordel for os, at vi hurtigt har afsluttet jobbet og bragt det til økonomien. Derfor kunne den afsluttes for 1 år siden. Jeg håber, det vil tjene vores borgere i mange år. " brugte udtrykket.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar