Subaşı Square Arrangement og Underground Mechanical Parking Project er klar

Subaşı Square Arrangement og Underground Mechanical Parking Project er klar
Subaşı Square Arrangement og Underground Mechanical Parking Project er klar

Samsun Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir sagde, at Subaşı Square Arrangement and Underground Mechanical Parking Project er afsluttet og er på udbudsstadiet.


Den arkitektoniske og statiske del af Underground Mechanical Car Park og Subaşı Square Arrangement Project, som er planlagt til at blive bygget af Metropolitan Municipality i Saitbey District i İlkadım district, er afsluttet. Om, at de vil lave et nyt arrangement på Subaşı-pladsen inden for rammerne af det underjordiske mekaniske parkeringsprojekt, der skal bygges på et samlet areal på 1472 kvadratmeter, sagde borgmester i Metropolitan Kommune, Mustafa Demir, ”Parkeringspladsen vil blive bygget med et fuldautomatisk mekanisk system og 2 etager. Dens projekt er slut, og det udbydes i de kommende dage. Inden for projektets rækkevidde genopbygges den historiske Hamidiye-fontænen på pladsen. Derudover skal der bygges en moske på pladsen. Vi vil omorganisere Subaşı-pladsen ved at bygge en underjordisk parkeringsplads. Den fuldautomatiske parkeringsplads vil også gøre en forskel med de grønne planteanvendelser på facader og landskabspleje. Vi tilstræber at præsentere et billede, der er arkitektonisk kompatibelt med miljøet ”.

Præsident Demir sagde, at de vil gå ned 8 meter på Subaşı-pladsen, hvis projekt er afsluttet, ”Ca. 150 køretøjer, der arbejder med det mekaniske system, vil blive parkeret. Når det er afsluttet, tilføjer det en seriøs værdi til regionen med sin arkitektur og struktur. "Vi vil gennemføre projektet på kort tid, så vores håndværkere der ikke er ofre."chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar