Maske- og visirstøtte til marketingfolk i Ankara

Maske- og visirstøtte til marketingfolk i Ankara
Maske- og visirstøtte til marketingfolk i Ankara

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sit intensive arbejde med at beskytte folkesundheden inden for rammerne af bekæmpelse af coronavirusepidemien i hovedstaden. Under pandemiprocessen distribuerede Ankara Police, som fortsatte med at distribuere hygiejnepakker og masker til både håndværkere og borgere, masker og visirer til håndværkere i Ulus Hali og Mamak Derbent Market, som er borgernes vigtigste frekvenser.


Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sine bestræbelser på at beskytte folkesundheden inden for rammerne af bekæmpelse af coronavirusepidemien.

Metropolitan Kommune, der øger hygiejne- og rengøringsarbejderne i hele byen, yder også support til hygiejnepakker for at beskytte håndværkere og borgere. Ankara Police fortsætter med at yde gratis hygiejne og maske support til marketingfolk, især på markedspladser, hvor borgerne er stærkt anvendte.

ANKARA ZABITASI OM MESAIDE PÅ MARKEDSSTEDER

Ankara Police-hold distribuerer masker og visir ugentligt på markedspladserne, der er etableret i kvartererne og i Ulus Hali, på grund af dets placering i centrum af hovedstaden.

Metropolitan Kommunes politiafdelingsteam, der distribuerede i alt 5 masker og 210 visirer i Ulus Hali og Mamak Derbent Neighborhood Bazaar, advarede også om hygiejnereglerne og beskyttelsen af ​​social afstand.

Politiets afdelingsleder Veda Oğan sagde: ”Som Ankara Metropolitan Municipality holder vi fortsat op med vores håndværkere på grund af pandemiprocessen. Vi leverede masker og visir til vores håndværkere på Derbent Marketplace i Mamak-distriktet. Jeg tror helhjertet, at vi vil overvinde denne vanskelige proces hånd i hånd. Vi holder af vores folks sundhed, det er derfor, vi er på banen 7/24. Vi opfordrer både vores borgere og håndværkere til at være følsomme over for kampen mod epidemien. Vi fortsætter vores revisioner uden afbrydelse, ”sagde han.

TAKK FOR PRESIDENTEN YAVAŞ

Idet han sagde, at borgmesteren for Metropolitan Kommune Mansur Yavaş og hans team var sammen med dem gennem hele processen, sagde Recep Ayan, præsident for handelskammeret på Ankara Market Places, "Jeg takker Ankara Metropolitan Municipality og vores borgmester Mansur Yavaş, som støttede os ved at distribuere masker og visir i denne vanskelige proces."

Markedshandlerne understregede, at Metropolitan Kommune betragter både handelsmænd og borgere, og udtrykte deres tilfredshed med hygiejnestøtten som følger:

  • Frelsespassager: ”Gud velsigne vores præsident. Han tænker på folket. Han var med os gennem hele pandemiprocessen. "
  • Ekspeditionsborger: ”Metropolitan Kommune kæmpede en stor kamp under coronavirusprocessen. Han tjente og mobiliserede alle de midler, han kunne. Vi ønsker også, at vores borgere skal være følsomme. Jeg takker Metropolitan Municipality. "
  • Ramazan Aytaç: ”Efter pandemiprocessen startede, forsynede Ankara Metropolitan Municipality os med masker og desinfektionsmidler regelmæssigt hver måned. Nu er visiret demonteret. Mange tak til Ankara Metropolitan Municipality. "
  • Necmettin Kurt: ”Vores folk begyndte at opføre sig meget forsigtigt. Ankara Metropolitan Kommune inspicerer dem regelmæssigt, understøtter masker og desinfektionsmidler og sprøjter. Mange tak. "
  • Gülcan Bozkurt: "Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş, der altid står ved borgeren og for hans støtte fra os."
  • Doğan Yaşar: ”Det er en god tjeneste at distribuere masker og visir til håndværkere og borgere. Jeg vil gerne takke vores præsident Mansur Yavaş, der tænker på handelsmændenes og borgernes sundhed. "
  • Yusuf Guner: ”Vi gennemgår en vanskelig proces. Jeg tror, ​​vi kommer let igennem denne periode, hvis de håndværkere og borgere bærer deres masker og overholder reglerne. Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş, der tænker på borgernes og handelsmændenes sundhed. ”- Suat Acay:” Indtil i dag tænkte kun Ankara Metropolitan Municipality på os. Han kom her i dag og distribuerede masker og visirer til os. Gud velsigne vores præsident Mansur Yavaş.


chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar