Fethiye Babadağ svævebane vil bære 1 million mennesker om året

Fethiye Babadağ svævebane vil bære 1 million mennesker om året
Fethiye Babadağ svævebane vil bære 1 million mennesker om året

Muğla guvernør Tavlı undersøgte kabelbaneprojektet i Fethiye Babadağ. Tovvejen, som vil være afsluttet ved årets udgang og vil føre 1 million mennesker om året, vil yde et stort bidrag til turismen.


Ifølge rapporten fra Erdogan Cankuş fra Sabah; ”Muğla-guvernør Orhan Tavlı undersøgte kabelbaneprojektet, der blev bygget i Babadağ i Fethiye-distriktet, hvor han kom til mødet for den offentlige orden og modtog oplysninger fra myndighederne. Fethiye distriktsguvernør Eyüp Fırat, Muğla provinshovedkommandør Yusuf Kenan Topçu og provinspolitichef Süleyman Suvat Dilberoğlu ledsagede guvernøren Tavli.

TUSENTE 500 FÆLLES I HOUR

Guvernør Orhan Tavlı, som besøgte Babadağs 700, 800 og 900 meter spor, blev informeret af Nazım Ekşi, en af ​​virksomhedens ledere. Det blev oplyst, at med svævebanen, som forventes afsluttet i slutningen af ​​dette år, vil 500 besøgende blive ført fra Ölüdeniz til Babadağ på en time, og hvis pandemiforholdene forsvinder, vil mindst en million besøgende blive ført til Babadağ om året.

STOR BIDRAG TIL TURISME

Guvernør Orhan Tavlı, der inspicerede ropeway-projektet i ca. 3 timer, sagde: ”Projektet vil yde et væsentligt bidrag til vores lands turisme, når det er afsluttet. Jeg ønsker held og lykke til vores land, ”sagde han. Guvernør Orhan Tavlı modtog information om transport af besøgende med svævebanen og stoleliften samt de sociale faciliteter, der skal bringes til Babadağ med projektet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar