Medarbejderkrav

"Arbejdsloven" er en lov, der er lavet for arbejdstagere, og den giver arbejdstagere mange rettigheder, som vi vil forklare nedenfor. Medarbejdere har lovlig ret til at indsamle visse krav i bytte for deres tjenester. Hvis disse rettigheder ikke tildeles dem, kan de søge deres egne rettigheder ved at tage de nødvendige retsmidler.

 Arbejdernes krav Hvordan åbner man?


Retssagen vedrørende arbejdstageresager / medarbejderesagskrav indledes med indsendelse af den relevante retssag andragende til en autoriseret arbejdsret. Indhentning af juridisk rådgivning og advokatydelser fra kontoradvokater, retssag for ansættelse / gebze arbejdssag Det vil være i din bedste interesse at forhindre dig i at miste dine rettigheder og at løse mulige fremtidige problemer hurtigt og effektivt.

Hvad er arbejdstagerrettigheder?

Arbejdstageres ret til løn

Generelt henviser lønninger til det beløb, som en arbejdsgiver eller tredjepart giver nogen til et job og betaler med penge. Medarbejdernes løn reguleres som deres juridiske rettigheder i arbejdsloven.

Medarbejderes ret til straks at opsige ansættelseskontrakten af ​​retfærdig grund

Generelt skal opsigelsen af ​​en ansættelseskontrakt være baseret på gyldige grunde. Lovgivere har bemyndiget medarbejdere til ensidigt at opsige deres ansættelseskontrakter på visse betingelser. Disse grunde:

Situationer og lignende situationer, der ikke overholder etiske regler og god vilje

  • Sundhedsmæssige årsager
  • Nogle overbevisende grunde

 Over tid

Overtid henviser til det arbejde, der overstiger den arbejdstid, der er fastsat i arbejdsloven. I "Arbejdsloven" er det bestemt, at den ugentlige maksimale arbejdstid er 45 timer, og denne periode vil blive fordelt ligeligt i flere dage, medmindre andet er aftalt.

Kompensation for dårlig vilje

Ondsindet erstatning Arbejdstagere, der ikke kan drage fordel af jobsikkerhed, og som har at gøre med en ubestemt ansættelseskontrakt, har ret til kompensation, hvis arbejdsgiveren opsiger i ond tro af arbejdsgiveren. Der er mange arbejdssager anlagt i denne retning. Især Gebze advokat I betragtning af de sager, der modtages af advokatfirmaer, bemærkes det, at antallet af sager i denne retning er steget.

Feriegebyrer

Arbejdstagere skal have mindst 24 uafbrudte pauser (weekendpauser) inden for syv dage, forudsat at de har arbejdet inden for en bestemt arbejdsdag. Med andre ord skal arbejdstagere hvile mindst en dag om ugen. Under ikke-arbejdende helligdage betaler arbejdsgiveren en heldagsløn uden nogen jobkompensation.

Mælke tillader ret

Modermælk er vigtig for fodring af barnet. I betragtning af vigtigheden af ​​denne situation har lovgivere oprettet nogle specielle regler for arbejdende mødre og babyer i lande rundt om i verden.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer