Studerende, der kommer til Ankara fra udlandet på cykelvejen

Studerende, der kommer til Ankara fra udlandet på cykelruten
Studerende, der kommer til Ankara fra udlandet på cykelruten

"Europæisk mobilitetsuge" under Unionen af ​​kommuner i Tyrkiet på invitation af udenlandske studerende, der kommer til hovedstaden, Besevler Anıtpark, pedaleret på Bike Trail på plads.


Som i hele verden samtidigt i Tyrkiet i den 16.-22. September, der vil blive fejret "Den Europæiske Mobilitetsuge" før, kommer Tyrkiets Union af kommuner med universitetsstuderende til hovedstaden på invitation af sammenhæng med sociale og kulturelle aktiviteter Ankara Metropolitan Municipality Anıtpark- Han cyklede på cykelvejen i Beşevler-scenen.

Studerende fra universiteter over hele verden fra Afghanistan til Burundi, fra Somalia til Usbekistan, fra Spanien til Yemen, fra Albanien til Libyen og Indien til hovedstaden Ankara, sagde borgmesteren Mansur Yavaş. De blev forbløffet over cykelvejen i Anıtpark-Beşevler-scenen, som er et af de vigtige projekter, der er igangsat af.

"İNŞALLAH EN DAG, BORGMESTEREN FOR METROPOLITAN KAN OGSÅ GÅ TIL AT ARBEJDE MED EN Cykel"

Mohammed Alazraq, en libysk studerende, der studerer til en kandidatgrad i økonomi i Konya, sagde, at Ankara er en moderne by og sagde: ”Cykelvejen var en af ​​de vigtigste ting, der skulle gøres i Ankara. For Ankara og hele verden vil jeg have, at alle skal gå overalt, selv til deres arbejdspladser, på cykler. Jeg håber, at borgmesteren i Ankara Metropolitan Municipality en dag kan gå på arbejde på cykel, ”sagde han.

Den spanske studerende Cecilia CaveroSanchez sagde, at hun så mange offentlige rum, der kunne bruges og vandrede i hovedstaden, hun kom til for første gang. ”Jeg studerer ved Madrid Carlos University. At have cykler og veje i byer er meget vigtigt både for dets bidrag til miljøet og for den frie bevægelighed for mennesker. Derfor er eksistensen af ​​sådanne områder og deres udvikling også meget værdifuld som borger, ”sagde han.

Den albanske studerende EdliraXhafaj, der sagde, at Tirana, Albaniens hovedstad, ikke har områder så store som Ankara, sagde: ”Der skal være sunde cykelstier især for unge mennesker. Han udtrykte sine følelser ved at sige: "Jeg sætter pris på dine aktiviteter på grund af landskabspleje og miljøfaktorer."chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar