Teknofest 2020 Effektivitetsudfordring Elektrisk køretøjs start blev afholdt

Effektivitetsudfordring Elektrisk køretøj startede løbet
Foto: Ministeriet for Industri og Teknologi

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank erklærede, at den vigtigste investering foretages til mennesker, "Vi er nu vidne til, at når vi baner vejen for dem, når vi leder dem til videnskab, teknologi og produktion, har de udført meget vigtige ting." sagde.


Unge kæmper hårdt for køretøjer, der fører dem til en miljøvenlig verden med bæredygtig energi. Unge kæmper med deres elektriske køretøjer med alternativ energi i "Efficiency Challenge Electric Vehicle Competition" arrangeret af TÜBİTAK. Ministre Varank, Kocaeli guvernør Great Wall Yavuz, Kocaeli Metropolitan Municipality borgmester Tahir Büyükakın, TUBITAK præsident Hasan Mandal, Turkey Technology Team Foundation Board of Trustees Præsident og TEKNOFEST formand Selcuk Bayraktar, modtog information om undersøgelsen ved at besøge løbet alle holdene.

TILSLUTTEDE SPÆNDINGER

Minister Varank og Bayraktar delte senere spændingen hos de unge i løbene, der blev afholdt på Golf Race Track som en del af TEKNOFEST. Senere viftede minister Varank og Bayraktar, der klatrede op i tårnet, flagget for at starte løb, hvor 41 indenlandske hold fra 7 forskellige universiteter, 38 i kategorien elektromobil (batteridrevet elektrisk køretøj) og 48 i kategorien hydromobil (brintdrevet elbil).

"VI VIL RETTE UNGE FOLK"

Minister Varank svarede på spørgsmål fra journalister og sagde, at han så unge mennesker, der kunne lancere deres eget TOGG-brand på TEKNOFEST. Om, at de organiserer TEKNOFEST til to formål, sagde Varank, ”Først og fremmest forsøger vi at øge bevidstheden inden for områderne rum, luftfart, videnskab og teknologi hos alle vores mennesker. Vores andet mål er at lede vores unge til videnskab, teknologi og produktion, især med teknologikonkurrencer. " sagde.

"VI TROR FRA HJERTE"

Minister Varank bemærkede, at de deler spændingen hos unge, og fortsatte som følger:

”Den vigtigste investering er investeringen i mennesker. Når vi rydder vejen for dem, når vi leder dem til videnskab, teknologi og produktion, vidner vi nu om, at de har udrettet meget vigtige ting. Vi vil vidne efter dette. Vi tror det helhjertet. "

"Tyrkiet HENT VÆSENTLIGE INITIATIVER"

Tyrkiets første milliard dollar-værdiansættelse af virksomheden med et spil, der minder om gennem softwarevirksomhederne Varank, sagde:

”Vi underskrev en signatur i dag. I den underskrift oprettede vi en venturekapitalfond til teknologiorienterede opstart, især inden for rammerne af informatikdalsøkosystemet. Med de fonde, vi har etableret, yder vi kapitalfinansiering især til virksomheder, der har nået vækstfasen og har nået en vis tærskel med de fonde, vi tidligere har oprettet med udviklingsbureauer. både her for at vinde og han vinder begge virksomheder vil være i stand til at interessere investorer i Tyrkiet er meget vigtige initiativer her. "

"VI VIL BELønDE DERES ANSVAR"

Minister Varank sagde, ”På et tidspunkt, hvor alle adlød opfordringen til at blive hjemme, producerede de unge alle racerkøretøjer i en kort periode på 2 måneder. Hvordan vurderer du denne beslutning? " Han svarede følgende på sit spørgsmål:

”Også her forventede vi meget flere hold under normale forhold, men de havde nogle produktionsforstyrrelser på grund af pandemien. Vi håber at belønne dem på Formel 1-banen i morgen. Lad dem komme og se det spor og få mulighed for at udstille deres køretøjer der. Vi vil fortsætte med at belønne deres udholdenhed. "

"FUNDAMENTER VÆRER"

Tyrkiets Technology Team Foundation Board of Trustees Formand, præsident og TEKNOFEST Selcuk Bayraktar, "TUBITAK Electric Vehicle Efficiency Challenge Races" sagde han med en følelse af fremtidige ingeniører vokser. Understreger, at der er adrenalin i de hold, der deltager i konkurrencen, sagde Bayraktar:

”Da vi byggede vores lands første nationale ubemandede luftfartøj, var det et lille 5,5 kg fly. Jeg kan tydeligt se, hvad spidsen af ​​denne teknologi kan være. Jeg håber, at disse venners eventyr er sådan i verden, nogle af dem vil etablere vigtige initiativer inden for dette felt, og andre vil deltage som ingeniører i vigtige projekter. På en måde er deres fundament lagt inden for rammerne af den nationale teknologiforskydning. "

"Frø er ligesom at brød"

Om, at der er to store revolutioner inden for bilindustrien, sagde Bayraktar, ”Den første er elektriske køretøjer, og den anden er smarte køretøjer. Her, om elektriske køretøjer, er på en måde fremtidens ingeniører uddannet med disse konkurrencer. Resultaterne af disse konkurrencer ligner noget at plante frø. Jeg kan sige, at de næste 5, 10, 15 år af vores land vil være meget lysere med hensyn til dannelsen af ​​det nationale teknologiflytningsøkosystem. " foretog sin evaluering.

NEDTALNING FORTSÆTTER

På den anden side fortsætter med sloganet om den nationale teknologiske gennembrudsteknologi og Tyrkiets vej til nedtælling for TEKNOFEST målrettet at blive til et samfund producerer. I år TEKNOFEST, Turkey Technology Team Foundation og ministeriet for industri og teknologi udøvende; Det afholdes den 24.-27. September 2020 på Gaziantep Middle East Fair Center. TEKNOFEST, verdens største luftfarts-, rum- og teknologifestival, slog besøgende rekorder i 2019.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer