Tunç Soyer: Vi renser bugten fra Konak KarşıyakaJeg svømmer til

tunc soyer g talte på verdenspolitisk forum
tunc soyer g talte på verdenspolitisk forum

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer afgav erklæringer om "lugt" -problemet i byen, hvor alle kommunale enheder har kæmpet i lang tid og rengøringen af ​​bugten. Præsident Soyer sagde, at Golfen vil blive svømmelig, og han vil komme til Konak. KarşıyakaHan sagde, at han ville svømme til


İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer afgav erklæringer om de projekter, de planlægger i İzmir. EgedesonsözNår han talte til, sagde præsident Soyer følgende om den svømmelige Golf;

”Jeg har en drøm om at svømme i Golfen. Jeg vil gøre dette inden for mandatperioden. Udover at være en god løber er jeg en god svømmer. Jeg er interesseret i sportsaktiviteter. Jeg har 12 tusind slag om dagen hos Deniz. Hvis jeg ikke svømmer i så højt tempo, tæller jeg ikke med at svømme og træne. Vores arbejde med rengøring fortsætter i Izmir, i bugten. Når kløften er ryddet, er der mere tid til ham end Konak KarşıyakaJeg vil svømme personligt. En af mine største drømme er at krydse vejen ”

Tunç Soyer: Vi renser bugten fra Konak KarşıyakaJeg svømmer til
Tunç Soyer: Vi renser bugten fra Konak KarşıyakaJeg svømmer til

Borgmester Soyer, der også foretog evalueringer om opmudringsprotokollen i kløften foretaget af Izmir Metropolitan Municipality med ministeriet for transport, søfartssager og kommunikation og TCDD's arbejde mod havnen, fremlagde et nyt forslag og forslag. Formand Soyer sagde: ”Der er to kanaler i Golfen. Den ene er en kanal, der tillader store skibe at komme til havnen, og den anden er en cirkulationskanal. Vi mener ikke, at cirkulationskanalen er nødvendig.

Det er ikke nødvendigt at åbne denne kanal. Fordi de naturlige strømme og bundbølger i Golfen renser. Når vi ikke forurener, rydder Golfen sig selv. Jeg finder ikke på dette selv. Jeg deler de oplysninger, jeg fik fra videnskabelige data og rapporter. TCDD fungerede ikke på den anden kanal, der skulle oprettes. Ministeriet kan gøre dette, men har stoppet arbejdet. Vi fremsætter forslag her. Hvis der er et budget og økonomisk behov, er vi klar til at tage ansvar som Metropolitan. Vi deler disse omkostninger. Det er ikke antallet eller beløbet, der betyder noget. Det vigtige er tilbudet om samarbejde ”.

KÖRFEZ RØR OVERGANGSPROJEKT

Soyer reagerede også på den nylige opfordring til planlægning af İnciraltı-regionen, hvor det ene ben af ​​Gulf Tube Crossing Project vil komme, og at "sagsøge planen". Soyer sagde, ”Det er meget dårligt at have mærket af uvillighed. Vi støttede Çeşme-projektet bare så vi ikke fik at vide "de forhindrer det, de møder det". Vi mødtes med alle interessenter om dette spørgsmål. Vi gik til de inviterede steder. Der er ingen plan selv i Çeşme. Det er ikke klart, hvad man skal gøre, og hvordan. Der er et projekt udviklet på statskasser. Vi understregede, at vi som kommune ikke er imod dette projekt. De siger 'sagsøg ikke os' om İnciraltı. Der er ingenting! Vi så ikke planen, og vi ved heller ikke, hvad der blev gjort. Ingen bad om et forslag fra os. Officielt blev det ikke sagt 'vi gør dette, kom og se'. Når det kommer ud, vil vi evaluere det fuldt ud. Reservationer og anmodninger fra den institutionelle struktur i Izmir Metropolitan Municipality er allerede blevet gensidigt kommunikeret. "Jeg kan ikke sige noget, fordi vi ikke ser og kender den nye situation." Præsident Soyer sagde også, at der var retssager indgivet af Chamber of Agricultural Engineers i de sidste år på grund af regionens landbrugskarakter, og at alle institutioner og organisationer skulle løses i den nye planlægning.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar