Yıldırım-9 Şenyayla Operation startet

YILDIRIM-9 ŞENYAYLA-operationen blev initieret af Muş-, Bingöl- og Diyarbakır-provinsens gendarmerikommandoer for fuldstændigt at fjerne den separatistiske terrororganisation fra landets dagsorden og neutralisere de terrorister, der anses for at være i regionen.


I operationen blev han tildelt kommandokommandoer Muş, Bingöl og Diyarbakır; (1.022) personale og (72) operationelle hold bestående af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Rangers, er tildelt.

Inden for rammerne af Yıldırım (1-2-3-4-5-6-7-8) operationer, der er udført for at eliminere terrorisme, er 38 terrorister blevet neutraliseret, 22 samarbejdspartnere er blevet fanget, 80 huler, krisecentre og pakhuse er blevet ødelagt, Der blev beslaglagt et stort antal våbenammunition, mad og levende materialer.

LYNFUNKTIONER fortsætter med succes med støtte fra vores folk, BEVIDST og besluttet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer