ASELSAN Etablerede et nyt selskab i Ukraine

ASELSAN Etablerede et nyt selskab i Ukraine
ASELSAN Etablerede et nyt selskab i Ukraine

ASELSAN etablerede "ASELSAN Ukraine LLC." At udføre marketing og forretningsudviklingsaktiviteter i Ukraine.


ASELSAN, en af ​​de succesrige virksomheder i den tyrkiske forsvarsindustri, øgede sin placering hvert år på listen over verdens førende forsvarssektorvirksomheder og informerede den offentlige offentliggørelsesplatform (KAP) om, at den etablerede et nyt selskab i Ukraine.

I erklæringen fra Aselsan til KAP blev der fremsat følgende erklæringer: “ASELSAN Ukraine LLC til at udføre markedsførings- og forretningsudviklingsaktiviteter i Ukraine.” Virksomheden med titlen er registreret pr. 1. september 2020. "

Han har netop oprettet "ASELSAN Ukraine LLC." ASELSAN, der i alt ejer aktier i 23 virksomheder, åbnede et lokalt produktionsanlæg i Ukraine sidste år, hvor det har leveret softwarebaseret taktisk radio siden 2017.

Samarbejdet mellem Tyrkiet og Ukraine Memorandum of Understanding (MoU) blev underskrevet

Oleg Urusky, den nyudnævnte vicepremierminister med ansvar for strategiske sektorer Ukraine, foretog sit første oversøiske besøg i Tyrkiet. Det kommer med et stort team af Oleg Urusky sammen var et vigtigt møde i Tyrkiet. Besøg af formandskabet for forsvarsindustrien i Republikken Tyrkiet, den ukrainske delegation og den tyrkiske delegation drøftede bilaterale forbindelser inden for forsvarsindustrien. SSB İsmail Demir og Oleg Uruskyi var formand for forhandlingerne mellem delegationerne.

SSB İsmail Demir afgav en erklæring på sin konto på sociale medier: ”Vi kom sammen med den ukrainske vicepremierminister for strategiske sektorer Oleg Uruskyi og hans ledsagende delegation i vores formandskab. Vi underskrev et memorandum om forståelse af samarbejde (MoU) baseret på samarbejdsspørgsmål mellem de to lande. " afgav sine udsagn.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar