Folkets dagligvarer og producenter markedsfører sammen i Buca

Folkets dagligvarer og producenter markedsfører sammen i Buca
Folkets dagligvarer og producenter markedsfører sammen i Buca

Folkets købmand, som Izmir Metropolitan Municipality åbnede sin sjette afdeling på Buca Butchers Square for at levere sund, billig og pålidelig mad til offentligheden, tiltrækker stor opmærksomhed. Buca Villages Producer Sales Area, der er etableret på samme plads, samler indbyggerne i Buchali med ikke-mellemmænd hver torsdag.


Folkets Bakka, som blev implementeret af borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer med visionen "Et andet landbrug er muligt", fortsætter med at møde befolkningen i Izmir i forskellige dele af byen. Den første blev åbnet i Kemeraltı, Konak Gültepe på kort tid, Bayraklı Özkanlar, Karşıyaka Nå til Kyrenia og Menemen Ulukent åbnede People's Bakkalı sin sjette afdeling på Buca Butchers Square. I Buca Villages Producer Sales Area, der oprettes hver torsdag på pladsen, møder naturlige produkter borgerne i Buchae i alt 60 væve. Markedet, hvor 63 producenter, for det meste kvinder fra Belenbaşı, Karacaağaç, Doğancılar, Kırklar landsbyer, og medlemmer af Buca Villages Agricultural Development Cooperative og Buca Women Producer Cooperative samles uden mellemled.

"En bro med folkets købmand"

People's Grocery er bygget mure mellem hinanden indtil i dag, Bronze formand sagde, at en bro ses blandt producenter, der vinder brødet med sved med millioner af borgere i byerne Soyer, denne bro, end de ville fortsætte med at styrke, sagde han, at projektet vil arbejde for at sprede sig i hele Tyrkiet. Præsident Soyer går med indfødt frø, håndterer det producerede produkt og hæver værditilvækstproducenten af ​​kooperativer eller foreninger for at sikre organisationen under paraplyprodukterne i hele Tyrkiet og købmanden og producenten markedsfører Civic understreger, at den vedtager en etableret landbrugsstrategi for markedsføring til verden, han sagde, at han blev født som et resultat af denne strategi.

Befolkningen i Bucalı, der handler fra folks købmand og producentmarkedet, er også tilfreds. 73-årige Hüseyin Lip sagde ”Det produkt, vi købte her, er garanteret; råddent rutubetli, ikke sur. Vi er født og opvokset i Bukarest. Vi køber også lokale produkter fra producentmarkedet her. Vi kender alle producenterne af Bucas landsbyer, ”sagde han.

Hvad er folks købmand?

People's Bakkalı, som er blandt løfterne fra Izmir Metropolitan-borgmester Tunç Soyer i valgperioden, sigter mod at sætte kooperativer i stand til at markedsføre deres produkter og give forbrugerne sund og pålidelig mad. Det er således rettet mod at støtte både små producenter og beskytte borgerne. Izmir Offentlige producenters andelsselskaber som agentløse produkter overalt i Tyrkiet sælges hovedsageligt i købmandsforretninger. Der er 400 forskellige produkter fra produktgrupper som frugt og grøntsager, kød, mejeriprodukter, forskellige morgenmadsprodukter, bælgfrugter, olivenolie, krydderier og hygiejneprodukter i offentlighedens dagligvaregrener. Produktdiversitet øges dag for dag med produkter leveret fra kooperativer over hele landet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer