Deneyap-eksamensresultater blev annonceret

Deneyap-eksamensresultater blev annonceret
Deneyap-eksamensresultater blev annonceret

3 nye studerende deltog i Deneyap Technology Workshops-projektet, som blev startet for at opdrage unge mennesker, der producerer teknologi. Unge, der med succes bestod de skriftlige og anvendte eksamener i anden fase af projektet, der dækker 680 provinser, var berettiget til at modtage uddannelse for at blive fremtidens teknologistjerne. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank annoncerede de resultater, som studerende ventede med nysgerrighed.


Minister Varank, der delte eksamensresultaterne på sin konto på de sociale medier, sagde: ”Kære frivillige fra National Technology Action, den dag er i dag. #DENEYAP Technology Workshops eksamen og placeringsresultater, som vores studerende og forældre venter spændt på, er blevet annonceret. Jeg lykønsker vores vindere. " han skrev.

STRATEGISK angreb

Med en skriftlig erklæring om emnet sagde Varank, “En af de strategiske søjler i vores National Technology Move er Deneyap-workshops. Med dette projekt, som vores præsident har betroet koordineringen af ​​vores ministerium til vores ministerium, leverer vi en 3-årig omfattende teknologisk uddannelse til vores talentfulde studerende på gymnasieniveau og gymnasiet. Disse gratis træninger har en innovativ og visionær læseplan. Vi har kun en forventning fra de studerende, der kommer til workshops, at de bruger deres fantasi til fulde. Der er ingen grænser, ingen forhindringer foran dem. De kan lære teorien og omsætte den i praksis, som de ønsker, ”sagde han.

MÅL 50 TUSEN TALENTER

Varank forklarede, at de har implementeret 12 Deneyap Technology Workshops i 18 byer først og i 30 byer i anden fase. ”Vi sigter mod at afslutte ca. 5 tusind studerende fra Deneyap workshops om 50 år. Vi vil følge de skridt, vores børn har taget efter Deneyap-træningen, og vi vil fortsætte med at støtte dem. Disse unge vil forme morgendagens Tyrkiet. ikke forbruge teknologi, teknologi, der producerer energien fra vores ungdom, vil have målet for Tyrkiet. " han snakkede.

81 EKSPERIMENTER I 100 PROVINSER

For at fremskynde den teknologiske udvikling af Tyrkiets 81 Deneyap Technology Workshop vil der blive oprettet i 100 provinser. Under ledelse af Ministeriet for Ungdom og Sport deltager Ministeriet for Industri og Teknologi, Technology Team Foundation TUBITAK og Tyrkiet som et resultat af det samarbejdsinitierede projekt i den 11. udviklingsplan. I den første fase af projektet blev der etableret 12 Deneyap Technology Workshops i Adana, Ankara, Alanya, Edirne, Erzurum, Hakkâri, Eskişehir, İzmir, Konya, Manisa, Muğla og Trabzon.

DER ER INTERNET TIL NÆSTE

Studerende, der startede deres uddannelse i 12 provinser i juli sidste år, gennemførte deres "design og produktion" og "robotik og kodning" uddannelse. I den nye periode vil træningerne fortsætte med "elektronisk programmering og internet af ting".

FRA AĞRI TIL ÇANAKKALE

I anden fase af projektet blev Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Antalya, Çanakkale, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Isparta, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat og Yozgat valgt.

Vanskelige prøver

Den skriftlige eksamen, den første fase af Deneyap i disse 18 provinser, blev afholdt i februar. 65 videnskabs- og teknologientusiaster tog eksamen. 168 tusind 9 studerende, der bestod den skriftlige eksamen, tog den anvendte eksamen med succes i august. I denne eksamen lavede eleverne projektdesign, der afslører deres originale ideer i tråd med det tema, de blev præsenteret for, som de kunne bruge deres tekniske viden og forklarede deres afsluttede projekter til jurymedlemmerne inden for den angivne tid. Jurymedlemmerne evaluerede de studerendes evner til selvudfoldelse, original tænkning, tilføjelse af innovation og kendskab til emnet.

81 PERCENT FRA STATSKOLER

I evalueringen blev 70 procent af den skriftlige eksamen og 30 procent af den praktiske eksamen taget som basis, og 3 studerende var kvalificerede til at være fremtidens teknologistjerne. Det var bemærkelsesværdigt, at 680 procent af disse studerende kom fra offentlige skoler.

HVORFOR PRØV DET?

Deneyap, der sigter mod at skabe drivkraften for National Technology Move og til at rejse unge personer med højteknologisk produktionskompetence, samler unge mennesker, der er interesserede og talentfulde inden for dette felt. Fremtidige forskere, forskere, iværksættere vil være studerende, der vil blive afsløret Deneyap-unge for at bidrage til Tyrkiets udvikling, produktiv, for at støtte innovativ måde at blive enkeltpersoner på.

3 ÅR STÆRK UDDANNELSE

Deneyap-uddannelsesmodellen er designet til at give studerende i to aldersgrupper mulighed for at få færdigheder såsom iværksætteri, kreativ tænkning, kritisk tænkning, løsning af komplekse problemer, effektiv kommunikation og teamwork. På Denayap får junior- og gymnasiumsbegyndere uddannelse inden for områder som designproduktion, robotkodning, elektronisk programmering, softwareteknologi, luftfart og rumteknologi. I alt 3 år vil studerende, der får evnen til at uddybe deres grundlæggende teknologikompetencer og særlige interesser og producere projekter, blive fremtidens teknologistjerner i slutningen af ​​denne udviklingsproces.

På den anden side til resultaterne www.deneyapturkiye.org Det blev anført, at det kan nås fra.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar