Ford introducerer sin nye vision med digital lancering

Ford introducerer sin nye vision med digital lancering
Ford introducerer sin nye vision med digital lancering

Ford lancerer sin digitale lancering den 14. september, hvor den vil præsentere sin nye brandvision "Bring on Tomorrow", som vil guide fremtiden for bilverdenen og innovative teknologier og tjenester udviklet til at "holde fremtiden i live i dag" med overraskende indhold.


Ford fører transformationen af ​​bilverdenen, der begejstrer alle, og udfører også forskellige projekter, der styrer industrien inden for det digitale felt, ud over dets innovative kommunikationsværker i mange forskellige medier. Ford introducerer sin nye brandvision "Bring on Tomorrow - Live the Future Today" med en digital lancering den 14. september, som vil holde fremtidens teknologier i live i dag.

Ford lover meget mere end et køretøj med sin vision om at 'leve fremtiden i dag'

Den første screeningsudsendelse, der finder sted fra "Ford Digital Studio", Fords applikation, der løfter kundeoplevelsen til det næste niveau, vil blive modereret af den succesrige skuespiller Uraz Kaygılaroğlu og vært for Ford Otosan Marketing Manager Talat İşçioğlu.

Tyrkiet øger sit krav i den nye tendens i SUV-segmentet med de nye Kuga- og Ford Puma-modeller, disse to nye modeller til beskrivelse af den intelligente verdens karakter Rutkay og hans tilhængere fulgte Bora Kuzum med en usædvanlig og behagelig oplevelse. Tourneo Custom, den første og eneste hybridmodel i det kommercielle segment, præsenteres med et overraskende indhold med verdensrekordholder Şahika Ercümen.

Du lykkestubeI den digitale lancering, hvor Barış Özcan vil fortolke Fords innovative teknologier fra et andet perspektiv, introduceres brandets nye tilgang til biler med elektriske, autonome og tilslutningsbare teknologier samt brandets mobilitetsundersøgelser udviklet med visionen om "smarte byer".

Fords intelligente forbindelsesteknologi og fokus på nye oplevelser, der skaber rigt indhold og video af den populære vision om den digitale lancering, vil blive præsenteret med navnet overraskelser, der indeholder samarbejde mandag den 14. september kl. 19:00 på Ford Turkey Youtube udsendes på kanalen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar