Gayrettepe Istanbul Lufthavn Metro Første tog landede på skinnerne

Gayrettepe Istanbul Lufthavn Metro Første tog landede på skinnerne
Gayrettepe Istanbul Lufthavn Metro Første tog landede på skinnerne

Det første tog, der blev sat i Gayrettepe-Istanbul Airport Metro, som forbinder Istanbul lufthavn med byens centrum, blev færdiggjort og sat på skinnerne. Ministre Karaismailoğlu hastighed på 120 kilometer vil være i stand til at blive brugt i Tyrkiets hurtigste metrotog sæt ville starte deres samlede præstationer i test i denne måned.


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, erklærede, at de har etableret den bedste transportinfrastruktur til Istanbul Lufthavn, som vil være verdens største lufthavn, når alle sektioner er færdige, og at de har nået et vigtigt trin i opførelsen af ​​den 37,5 kilometer lange Gayrettepe-Istanbul lufthavn Metro. Karaismailoğlu erklærede, at det gigantiske projekt bestående af 9 stationer blev bygget på basis af 7 dage 24 timer 3 skift, og at de gjorde store fremskridt på kort tid som to år.

60 procent krav til lokalitet for togsæt

Minister Karaismailoğlu understregede, at de prioriterer at bruge indenlandske og nationale faciliteter til konstruktion af togsæt såvel som til opførelsen af ​​metrolinjen. Gayrettepe-Istanbul lufthavn Metro, toget sæt, der skal bruges af 136 procent af nativismekravet på 60 Bemærk, at produceret i Tyrkiet Karaismailoğlu, "Denne metrolinje forbinder ikke kun Istanbul Lufthavn og Istanbuls fire hjørner, produktion af kapacitet til vores brønds lokale subway kit vil stige. "Det vil yde et betydeligt bidrag til produktionen af ​​de hurtigste metrosæt i verden."

10 sæt vil være på skinnerne ved årets udgang

Lufthavnstransport er næsten ministre Karaismailoğlu, der forklarer, at færdiggørelsen af ​​fremstillingen af ​​de første togsæt, der skal bruges i projektet, vil reducere til en halv time, "Hele metroen ved maksimale hastigheder på 80 km / Mens uret afsluttede vi fremstillingen af ​​de første gange, at metrosystemet såvel som det første i Tyrkiet Vores dette tog satte til 120 km / t hastighed "Det blev gjort korrekt."

Karaismailoğlu erklærede, at det første togsæt blev aflæst til metrolinjen fra skaftet mellem Göktürk og Kağıthane, og at togsættene vil blive samlet ved linjens vedligeholdelsescenter i denne måned, og præstationstest begynder. Minister Karaismailoğlu understregede også, at produktionen af ​​10 togsæt vil være afsluttet og sat på skinnerne inden årets udgang.

10 gravemaskiner arbejdede samtidigt

Linje så snart en første i Tyrkiet bliver sat i drift undergrundsbaneprojekter i 10 graver, der fortæller den maskine, der blev brugt samtidigt Karaismailoğlu "førerløst vores tog, da det var under opførelse, i timen 120 kilometer hurtig metrohastighedsrekord også bryde. Hver dag rejser 600 tusind beboere i Istanbul mellem Gayrettepe og Istanbul Lufthavn på kort tid som 35 minutter. Da vores metrolinje krydser grænserne til distrikterne Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp og Arnavutköy, vil det reducere vejtrafikbelastningen betydeligt. Med denne metrolinje, der forbinder Istanbul Lufthavn med byens centrum, styrker vi yderligere Istanbul-byens funktion ”.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer