Eti-produktionsfaciliteter modtog TSE Covid-19 Safe Production Certificate

Eti-produktionsfaciliteter modtog TSE Covid-19 Safe Production Certificate
Eti-produktionsfaciliteter modtog TSE Covid-19 Safe Production Certificate

Den hygiejniske, høje kvalitet og pålidelige produktion af Eti i dets produktionsfaciliteter er registreret med COVID-19 Safe Production Certificate udstedt af det tyrkiske standardinstitut.


Kødet fra de førende mærker i Tyrkiets fødevareindustri, der under indflydelse fra områder over hele verden træffer foranstaltninger mod Covidien-19, blev registreret. Eti, der huskes med de første, som det har bragt til sektoren i 60 år, ved at vedtage princippet om at producere lækre produkter med en kvalitet og innovativ tilgang, opfylder kravene i TSE COVID-19 hygiejne, infektionsforebyggelses- og kontrolcertificeringsprogram i alle sine produktionsfaciliteter, ved den første revision og med sit fulde anvendelsesområde, TSE COVID-19 Safe Production Certificate. fortjente at modtage.

Opfyldelse af kriterierne i infektionsforebyggelses- og kontrolvejledningen og opnåelse af 'COVID-19 Safe Production Certificate' har den med succes afsluttet inspektioner udført af TSE-eksperter i alle Etis produktionsfaciliteter. Med det modtagne certifikat er det endnu en gang bekræftet, at Eti har produceret hygiejniske, høje kvalitetsstandarder og pålidelig produktion under pandemiprocessen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar