Minister Varank tester Istanbul Park inden Formel 1 løb

Minister Varank tester Istanbul Park inden Formel 1 løb
Minister Varank tester Istanbul Park inden Formel 1 løb

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank testede Istanbul Park før Formel 9-løbet, der køres igen i Istanbul Park efter 1 år. AVITAS Motorsports tur kastede landingsbanen med 310 hk producerede køretøjer med lokale og nationale muligheder i Tyrkiet. Den specielle fase af det 16. TÜBİTAK Efficiency Challenge elektriske køretøjsløb organiseret inden for rammerne af TEKNOFEST blev afholdt i Istanbul Park. Varank, der startede løbet, meddelte, at el-køretøjsløbene vil blive afholdt i Istanbul Park fra nu af. Han lovede en FORMULA 1-billet til de unge i tilfælde af tilskuere.

SÆRLIG LØB


"16. Efter de første og anden sidste løb i TÜBİTAK Efficiency Challenge elektriske køretøjsløb, der blev afholdt 4-5 september på Gulf Race Track, blev der afholdt et specielt løb i Istanbul Park den sidste dag af begivenheden.

ISTANBUL UNIVERSITET FØRST

I løbet, der startede med starten af ​​minister Varank; Istanbul Universitet Cerrahpaşa Milat 1453 hold kom først, Sakarya Applied Sciences University SUBU TETRA hold andet, Yıldız Technical University AESK Electromobile team blev tredje.

PRÆSIDENTEN GIVER PRISEN

Ved prisoverrækkelsen, der blev afholdt efter løbet, modtog holdene, der var placeret i det specielle løb, deres priser fra ministeren Varank. De, der rangerede i første og anden sidste løb på Körfez Race Track, modtager deres priser fra præsident Recep Tayyip Erdoğan ved ceremonien, der afholdes i Gaziantep.

YDELSER SKAL ØGES

I sin tale ved prisoverrækkelsen erklærede Varank, at han mødtes med Istanbuls guvernør Ali Yerlikaya og Istanbul Handelskammerformand Şekib Avdagiç og sagde: ”Fra nu af afholdes TÜBİTAK Efficiency Challenge elektriske køretøjsløb i Istanbul Park. De har sådan en anmodning. Vores unge har brug for at tilføje ydeevne til deres køretøjer hvert år. Fra nu af er vi nødt til at arbejde bedre. " sagde.

KØRSEL MED RØD ANATOLIA

Efter prisoverrækkelsen blev Varank bit of Ministers, som er de første piloter i alle kategorier, af AVITAS Motorsports i Tyrkiet inviteret til at bruge deres rallybil produceret af lokale og nationale faciliteter. Varank, Tyrkiets første oprindelige bil, er en rød 1968-model, der dukkede op på landingsbanen Anadol A1. Minister Varank, der brugte den modificerede Anadol, var den anden, mens Istanbuls guvernør Ali Yerlikaya var den første til at se det ternede flag på landingsbanen med en ny generation af bil.

310 HK KØRETØJ

Senere tog minister Varank rattet i Avitas Motorsports indenlandske og nationale bil, der producerede 2.4 hestekræfter med et 310-liters motorvolumen, der blev brugt i verdensmesterskabet i langrend. Halid Avdagiç, Avitas generalkoordinator, var co-pilot for Varank på det 5.3 kilometer lange spor.

DET OFFICIELLE KØRETØJ AF RALLICROS-LØB

At give information om de værktøjer, der blev brugt ved afslutningen af ​​turen Varank Ministers Varank, "Dette betyder officielt 'Rallycross' køretøj og et tyrkisk mærke af racing produceret i Tyrkiet af AVITAS. Dette køretøj bruges i alle rallycrosskonkurrencer i verden. Det gør os stolte af, at det er produceret af et tyrkisk firma og brugt i rallycross-løb over hele verden. I den kommende periode designer vores firma elektriske versioner af disse køretøjer med 1000 hestekræfter. Hvis de accepteres, afholdes rallycross-konkurrencer med deres elektriske køretøjer på 1000 hestekræfter. " brugte udtrykkene.

I hele programmet har Istanbul-guvernør Ali Yerlikaya, TÜBİTAK-præsident Prof. Dr. Hasan Mandal, formand for Istanbul handelskammer, Avitas General Manager Şekib Avdagiç, Intercity formand Vural Ak og Avitas General Coordinator Halid Avdagiç ledsagede minister Varank.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar