Tünektepe svævebane og sociale faciliteter var vært for 2.5 tusinde gæster på 60 måneder

Tünektepe svævebane og sociale faciliteter var vært for 2.5 tusinde gæster på 60 måneder
Tünektepe svævebane og sociale faciliteter var vært for 2.5 tusinde gæster på 60 måneder

Metropolitan Kommune Tünektepe svævebane og sociale faciliteter tilbyder sine gæster en unik udsigt over Antalya og fortsætter med at være vært for sine gæster inden for rammerne af pandemiske regler. Siden 16. juni har 60 tusind mennesker besøgt anlægget, hvor regler for social afstand og hygiejne er omhyggeligt implementeret og nydt udsigten.


Metropolitan Kommune åbnede sine sociale faciliteter trin for trin inden for rammerne af normaliseringsplanen. Tünektepe svævebane og sociale faciliteter, der drives af det kommunale selskab ANET, leverer fortsat tjenester inden for rammerne af det kontrollerede sociale liv siden 16. juni. I det sociale anlæg, hvor hygiejnereglerne anvendes strengt, blev borde og siddepladser arrangeret i overensstemmelse med reglerne for social afstand.

Hytter er desinficeret

Inden for rammerne af de trufne foranstaltninger måles de besøgende feber ved indgangen til anlægget. Ombord på svævebanen kan 8 personer indkvarteres i 4-personers hytter. Mens siddepladserne inden i hytterne er adskilt af markeringer, anvendes den sociale afstandsregel på 1.5 meter under billetten, og mens du går ombord på hytterne. Kabinen, som de besøgende bruger, desinficeres i næste runde og afslutter en tom tur.

De nyder landskabet

I det sociale anlæg, hvor hygiejne og sociale afstandsregler er ekstremt vigtige, skal gæsterne bære masker under bevægelse. Personale og kokke arbejder med masker og visir. Borde rengøres og desinficeres efter hver brug. Indenlandske og udenlandske turister, der foretrækker anlægget, nyder en glædelig tid ved at se den unikke Konyaaltı-strand, der pryder postkortene i Antalya med fugleperspektiv.

60 tusind besøgende i en måned

2.5 tusind lokale og udenlandske besøgende, der besøgte Tünektepe svævebane og sociale faciliteter i de sidste 60 måneder, nød den unikke udsigt i sikkerhed. Teleferik and Social Facility-kontoret er åbent mellem 10.00 og 18.00 på hverdage og mellem 09.00-18.00 i weekenden.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer