3 af den elektriske BMW i200-model faldt fra bandet

3 af den elektriske BMW i200-model faldt fra bandet
3 af den elektriske BMW i200-model faldt fra bandet

Den første helelektriske premium kompakte model, som Borusan Otomotiv BMW i3 er distributør i Tyrkiet, har nået 200 tusind enheder af produktionstal. Det 3. eksempel på BMW i200, som spiller en banebrydende rolle inden for bæredygtig mobilitet, kom ud af båndet med sin Fluid Black metallic farve.


BMW i3, der er pioner inden for sit segment inden for bæredygtig mobilitet og den første fuldt elektriske drevne store produktionsmodel af BMW, tiltrækker fortsat opmærksomheden hos rene og ydeevne køreentusiaster selv efter 7 år med sin nulemissionsmotor og miljøvenlige karrosseri lavet af kulfiberforstærket plast (CFRP). . BMW i3 blev udviklet som et revolutionerende køretøjskoncept for nulemissionsmobilitet i bylivet og opmuntrede andre bilproducenter til at skifte til elmobilitet. I dag, i det 3. år, er BMW i7 ikke kun den bedst sælgende premiumbil i sit segment, men det er også blevet det verdensberømte symbol på emissionsfri kørsel i byen.

BMW i3 skiller sig ud som BMWs første serie i stor skala, der drives udelukkende af elektricitet, såvel som brandets første bil lavet af kulfiberforstærket plast (CFRP). Ud over rent elektrisk kørsel repræsenterer BMW i3 også et nyt koncept af førsteklasses mobilitet, stærkt præget af bæredygtighed. Maling af det udvendige kræver 75 procent mindre energi og 70 procent mindre vand end konventionelle processer, mens 3 procent af de materialer, der bruges til de termoplastiske udvendige dele af BMW i25, er fremstillet af enten genbrugte eller vedvarende ressourcer. Mens den energi, der bruges til produktionen af ​​BMW i3, der bruger en høj procentdel af vedvarende råmaterialer og genanvendte materialer i dets indre, leveres af vindmøller på fabriksstedet, udføres hele produktionsprocessen med mindst mulig indvirkning på miljøet.

Milepæl i elektrisk mobilitet

Takket være BMW i3, der har fremskyndet BMWs fremskridt inden for elektrisk mobilitet markant, er BMW i-mærket blevet fremtidens værksted for hele virksomheden. Højspændingslagerenhedens bruttoenergiindhold blev næsten fordoblet fra 3 til 22,6 kWh uden at ændre størrelsen for at gøre det muligt for BMW i42,2's motor at køre rent elektrisk. Rækkevidden for BMW i3 steg således mellem 285 og 310 kilometer ifølge WLTP-testdata. Baseret på den viden, der er opnået med BMW i3, er der også foretaget adskillige innovationer inden for kørsel, kraftelektronik og opladningsteknologi. Mens femte generation BMW eDrive-teknologi nu er klar til masseproduktion, begynder BMW iNEXT, brandets flagskib inden for teknologi, at blive produceret fra 2021.

20 procent mere økonomisk end traditionelle motorer

Ifølge en undersøgelse foretaget af den tyske bilklub (ADAC) i 2019 tilbyder fuldt elektriske biler ikke kun økologiske men også betydelige økonomiske fordele. Ifølge beregninger er de samlede omkostninger ved en BMW i3 i gennemsnit ca. 20 procent lavere end en BMW-model med en sammenlignelig forbrændingsmotor med hensyn til motorens ydelse og udstyr. I vores land stiger denne sats til højere niveauer med de elektriske bilers skattefordele.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer