Børn med særlige behov begynder ansigt til ansigt-uddannelse

Forældre til børn med særlige behov Også i begyndelsen af ​​klassen
Forældre til børn med særlige behov Også i begyndelsen af ​​klassen

At være mor, far, bror eller endda bedstemor eller bedstefar til et barn med handicap er også et specielt tilfælde, siger ministeren for national uddannelse Ziya Selçuk. "For første gang som ministeriet forberedte vi 12 kursusprogrammer til familier til personer, der har brug for specialundervisning"


Ministeriet for national uddannelse, der har besluttet at starte fuldtids ansigt-til-ansigt uddannelse for studerende med særlige uddannelsesbehov fra mandag den 26. oktober, tilføjer nye støtteaktiviteter for familier. I forældrekurser, der er udarbejdet af Generaldirektoratet for Livslang Læring, starter forældre klasser ligesom dem for at udvikle hverdagen, egenomsorg og kommunikationsevner med deres børn og for at modtage følelsesmæssig støtte. Minister for national uddannelse Ziya Selçuk, der var gæst på en lektion i kursusprogrammet på Mamak Public Education Center, var også sammen med forældrene. ”Som ministeriet har vi forberedt 12 kursusprogrammer til familier til personer, der har brug for specialundervisning for første gang,” sagde Selçuk, “Vi ved, at det at være mor, far, søskende, endda bedstemor eller bedstefar til et barn med handicap også er en særlig situation. Vi ønsker at give vores forældre følelsesmæssig støtte, øge deres viden og lette deres arbejde med kurser. " brugte udtrykket.

Ministeriet for national uddannelse lancerede nye uddannelsesprogrammer for familier til børn med behov for specialundervisning. Disse kurser, der er organiseret i en bred vifte fra 'Familier af personer med ortopædiske handicap og kroniske sygdomme til' Familier af personer med opmærksomhedsunderskud og hyperaktivitetsforstyrrelser ', inkluderer mange emner såsom støtte til selvpleje, dagligdag, sprog og kommunikationsevner hos personer med særlige uddannelsesbehov. . I denne sammenhæng var minister Ziya Selçuk på Ankara Mamak Public Education Center for at møde forældre i en lektionsatmosfære.

Før lektionen chattede minister Selçuk med de studerende i køkken- og renseri-træningsværkstedet, der var specielt forberedt til erhvervskurser, og nøje undersøgte produkterne i udstillingen udarbejdet af praktikanterne.

Minister Selçuk lyttede senere til lærerens præsentation i begyndelsen af ​​lektionen med forældrene til de studerende, der har brug for specialundervisning, og i slutningen af ​​lektionen tog Ziya bestyrelsen som lærer. Minister Selçuk påpegede, at der er 5 kurser, der tilhører 715 handicapgrupper for at øge adgangen til personer, der har behov for specialundervisning, til livslang læring og fortsatte som følger: ”Vi øger vores studerendes uddannelsesmuligheder, men vi bør støtte forældrene til disse børn, det vil sige dig. Fordi vi ved, at det at være mor, far, søskende eller endda bedstemor eller bedstefar til et barn med handicap også er en særlig situation. "

Om, at ministeriet har forberedt 12 kursusprogrammer for familier til personer, der har brug for specialundervisning for første gang, sagde Selçuk, "Vi vil give dig følelsesmæssig støtte, øge din viden og lette dit arbejde med de kurser, du vælger i henhold til dit barns handicap." sagde.

"Mens kurserne i offentlige uddannelsescentre normalt åbnes med 12 praktikanter, vil de blive åbnet her selv efter anmodning fra en person." Minister Selçuk sagde, ”Det er muligt for kurserne at være om aftenen eller i weekenden, afhængigt af tilgængeligheden af ​​vores børns familier. Disse kurser vil fortsætte for familierne til vores børn, der har brug for specialundervisning. Kursernes antal og variation kan øges i overensstemmelse med behov og krav. " brugte udtrykkene.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer