Championship spænding startet med Gran Fondo Races

Championship spænding startet med Gran Fondo Races
Championship spænding startet med Gran Fondo Races

2020 Marathon Mountain Bike World Championship-spændingen startede med Gran Fondo Sakarya-løbet. Pedaler vil blive drejet på den nordlige Marmara motorvejsrute i løbet, hvor præsident Ekrem Yüce er startet og 200 cykelentusiaster deltager.


Spændingen ved verdensmesterskabet i UCI Marathon Mountain Bike 2020 startede i Sunflower Bicycle Valley med Gran Fondo Sakarya-løbshændelsen. 100 atleter deltog i den 55 kilometer lange bane og 50 atleter på den 143 kilometer korte bane, som blev lanceret af præsident Ekrem Yüce og er åben for alle cykelfans. Ud over løbet startede præsidenten for den højeste provinspolitidirektør Fatih Kaya, den tyrkiske cykelforbunds præsident Erol Küçükbakırc fra metropolens generalsekretær Mustafa Ak og medlemmer af pressen. Efter løbets første 3-kilometer opvarmningsomgang vil atleterne dreje deres pedaler på motorvejsruten Northern Marmara. Atleter, der har ret til at tage podiet efter løbet, modtager deres priser.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer