HES-kodestyring begynder inden for offentlig transport i Izmir

HES-kodestyring begynder inden for offentlig transport i Izmir
HES-kodestyring begynder inden for offentlig transport i Izmir

İzmir Metropolitan Municipality indleder den elektroniske HES-kode-kontrolansøgning i offentlige transportbiler fra og med fredag ​​den 30. oktober i overensstemmelse med beslutningen truffet af İzmir Governorship Provincial Sanitation Board inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe pandemien. For det første deles personlig (med foto) Izmirim Card-boardinginformation med sundhedsministeriet i Republikken Tyrkiet hver dag. Borgere er forpligtet til at matche deres personlige Izmirim-kort og bærer af Izmirim-kort med deres HES-koder gennem adressen “hes.eshot.gov.tr” indtil 15. november.


Izmir Metropolitan Kommune; I overensstemmelse med "HEPP Code Enquiry in Urban Public Transportation Circular" udstedt af indenrigsministeriet inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe coronavirusepidemien den 30. september og den beslutning, der blev truffet af det provinsielle sanitetsudvalg for guvernørskabet i Izmir baseret på dette cirkulære, anvendelsen af ​​elektronisk HES-kodekontrol under boarding af offentlige transportkøretøjer Lanceres fra fredag ​​den 30. oktober.

I den første fase deles boardingoplysningerne til de personaliserede (med foto) Izmirim-kortindehavere med Sundhedsministeriet i Republikken Tyrkiet hver dag. Både personaliserede og bærer İzmirim-kort skal matches elektronisk med HES-koder indtil aftenen søndag den 15. november. Således overvåges al boarding til offentlige transportkøretøjer i byen elektronisk. Boarding-oplysninger deles dagligt med sundhedsministeriet. Ministeriet vil identificere patienter eller kontakter, der er udenfor, mens de skal være i karantæne og indlede straffesager.

Hvordan tilmeldes jeg?

ESHOT Generaldirektorat, der driver systemet for opkrævning af intelligente gebyrer i Izmir, har oprettet et specielt websted for borgere, der skal matche deres HES-koder og TR-ID-numre med det Izmirim-kort, de bruger. Enhver borger, der kommer ind på webstedet på hes.eshot.gov.tr, kan kun matche et Izmirim-kort. På webstedet, som er designet til at være meget let at bruge, vil borgere indtaste og registrere de ønskede oplysninger i et trin. Udveksling og opdatering af HES-koden eller andre personlige oplysninger kan også ske på samme sted.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer