I Sur Yapı Antalya-projektet er levering af 900 flere lejligheder startet

I Sur Yapı Antalya-projektet er levering af 900 flere lejligheder startet
I Sur Yapı Antalya-projektet er levering af 900 flere lejligheder startet

Sur Yapı, firmaet med den største portefølje i den private sektor, afsluttede totalleverancen af ​​8 lejligheder i Park Stage, den første fase af Antalya-projektet, som blev realiseret med en investering på 660 milliarder TL i Antalya, og livet begyndte.


Sur Yapı planlægger at levere 900 flere lejligheder i pakkerne E og D indtil udgangen af ​​året og derefter levere pakkerne F, C og B i de angivne perioder. I alt 8 tusind boliger bygges samtidigt med fasen Sur Cadde og Turkuaz Sitesi i mega-projektet.

Ud over 660 lejligheder er levering af 900 lejligheder startet i Park Stage

Tyrkiet såvel som hele verdens eksemplariske sektor, både indenlandske og udenlandske, blev mange prestigefyldte priser i Antalya Sur Construction Project på 660 lejligheder leveret i juni og begyndte livet. I parkfasen, den første fase af projektet, vil i alt 900 lejligheder have mødt deres ejere, med 1.560 flere lejligheder leveret ved årets udgang.

Arbejdet fortsætter hurtigt i Sur Cadde

Sur Street, som er inkluderet i Sur Yapı Antalya-projektet, bliver det kommercielle og livscenter i Sur Yapı Antalya med sit gadekoncept, moderne arkitektur, café-restauranter og boliger, der er velegnet til både lejlighed og kontorbrug. Det forventes, at den daglige fodbevægelse i Sur Cadde, der appellerer til enhver smag og behov fra shopping til kunst, fra mode til finansiering, vil være 100 tusind, 3 millioner månedligt og 36 millioner årligt. I Sur Cadde, som er placeret i anden fase, skrider byggeriet hurtigt frem, den grove konstruktion har nået niveauet 60. Når det er afsluttet, vil Sur Cadde, der bringer en lignende fra Istiklal Street i Istanbul til Antalya-beboere, også omfatte en sporvognslinje på gaden, hvor mange sociale og kulturelle aktiviteter vil finde sted samt kommercielle områder, kontorer og lejligheder. Antalyas nye Champs-Elysées bliver Sur Cadde.

Turkuaz Sitesi rykker også hurtigt frem

Opførelsen af ​​det meget forventede Turkuaz-sted for Sur Yapı Antalya-projektet, der består af 1.105 uafhængige sektioner, fortsætter også hurtigt. Grov konstruktion har nået niveau 45. Alle blokke på Turkuaz-stedet, hvor temaet "civilisation gennem vand" er dominerende, ligger ved vandet. Det turkise sted skiller sig ud med sin frodige have og farverige blomster, udendørs og indendørs swimmingpools til børn og voksne, der skal bruges i fire årstider, hvileområder ved dammen, pladser skabt inden for stedskonceptet, vandrestier og moderne landskabspleje. Tyrkiets mærke, denne moderne by på de rummelige altandøre, der er bygget i Antalya, turkise damme, appelsin- og citrontræer, olivenlunde, åbner stedet, hvor turkis af farverige blomster.

Borgere fra hele verden købte fra mega-projektet

Sur Yapis Antalya-projekt er et eksempel på hele verden med sin bytransformationsmodel og smarte byfunktioner. højest efter Tyrkiets Istanbul-brandværdi ved at tilføre værdi til værdien i Antalya tiltrækker verdens fire hjørner. Projektet er blevet et internationalt anerkendt referenceprojekt med hensyn til den efterspørgsel, der modtages under salgsprocessen, og den model, der anvendes i bytransformationsprocessen. I den mega-by, 29 forskellige fremmede lande som Amerika, Korea, Rusland, Tyskland, Aserbajdsjan, Norge, England, Iran, Qatar, Kuwait, Egypten, Palæstina og Tyskland, Holland, Frankrig, Sverige, Belgien, Danmark, Canada Tyrkiske statsborgere, der bor i 27 forskellige lande som Grækenland, Australien og Portugal, foretog køb fra projektet.

Hvad er inkluderet i Sur Yapı Antalya-projektet?

Megastaden skiller sig ud med sine sociale og kulturelle områder.

 • 157 tusind kvadratmeter kæmpe storbypark
 • skoler
 • hospitaler
 • Tilbedelsesområder
 • Indkøbscenter
 • 1.3 km lang shoppinggade
 • Sportsfelter
 • Udstillingsområder
 • Museumsområde
 • Technopark
 • Organisk markedsplads
 • Brændstofstation
 • Transportnet - sporvogn
 • Sundhedscenter
 • Drivhusområde
 • Søer og damme
 • Begivenhedstelt
 • Picnicområder
 • Rastepladser
 • Restauranter og caféer
 • Dekorative puljer
 • Amfiteater
 • Landsbyplads
 • Cykelstier
 • Elektriske ladestationer
 • Dyreparker
 • Legepladser
 • Picnicområder
 • Vandrestier
 • Rastepladser
 • Dekorative puljer
 • Adventure Park
 • Landsbytorv
 • Indendørs og udendørs swimmingpools
 • Løbespor
 • Udendørs sportsudstyr
 • Skateboard spor
 • Træningsområder
 • Pilates-områder
 • Citronlunde
 • Kaktushaver

Sur Yapı Antalyas veje er afsluttet

Overbygningsarbejderne i Sur Yapı Antalya Project, for hvilke infrastrukturarbejderne blev afsluttet før, fortsætter med fuld hastighed. Mens de nøglefærdige leveringer foretages i Park Stage, som er afsluttet, fortsætter vejbyggeriet fra Antalya Metropolitan Kommunes hold i samme hastighed. Holdene deltog i et feberagtigt arbejde på vejen mellem blokke i den leverede A-pakke og blokke i E-pakkerne, der skulle leveres, og afsluttede asfaltarbejderne i de to baners returvej.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer