Karaismailoğlu: Når vores 5 nye lufthavnsprojekter er afsluttet, vil vores magt i luften øges endnu mere

Karaismailoğlu: Når vores 5 nye lufthavnsprojekter er afsluttet, vil vores magt i luften øges endnu mere
Karaismailoğlu: Når vores 5 nye lufthavnsprojekter er afsluttet, vil vores magt i luften øges endnu mere

Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturminister, fremsatte vigtige udtalelser inden for rammerne af Elazig-kontakter. Karaismailoğlu sagde, at antallet af passagerer i Elazığ lufthavn, der blev åbnet i 2003, oversteg 1 million, ”Vores flyselskaber vil altid være et strategisk område for os. Det forhold, at vi øgede antallet af aktive lufthavne fra 2003 i 26 til 18 i de sidste 56 år ved at foretage betydelige investeringer. Når vores 5 nye lufthavnsprojekter under opførelse er afsluttet, vil vores magt i luften stige endnu mere. " sagde.


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismaioğlu tog til Elazığ i dag med Abdulkadir Uraloğlu, General Manager for Highways, for at afholde en række kontakter. Minister Karaismailoğlu, der foretog undersøgelser af de igangværende 2. startbanestudier i Elazig Lufthavn, modtog oplysninger fra myndighederne.

Adil Karaismailoğlu, der fremsatte vigtige udsagn i lufthavnen, udtrykte sin lykke over at være i Elazig, byen for de gamle civilisationer, og at komme sammen med befolkningen i Elazig. Minister Karaismailoğlu, der gav oplysninger om udviklingen i Elazig Lufthavn, sagde: "Som et ministerium, der har svoret at bringe hvert punkt i vores land til en opdateret transport- og kommunikationsinfrastruktur, finder vi muligheden for nøje at observere kvaliteten og fremskridtet i vores projekter". Karaismailoğlu fortsatte sin tale som følger:

`` Elazig Lufthavn, som blev åbnet i 2003, har oversteget 1 million passagerer årligt. ''

”Elazig Lufthavn, som blev åbnet i 2003, har oversteget 1 million passagerer årligt. Vi startede opførelsen af ​​en anden landingsbane, der vil reagere på denne stigning i 2018. Vi ser en realisering på over 80 procent i vores andet landingsbaneprojekt. Vores anden landingsbane, som vi er ved at færdiggøre i byggeriet, bygges med en længde på 3 tusind meter og en bredde på 45 meter. I projektet fortsætter forbindelsen med ekstra forklæde og højhastigheds taxaveje, ringveje og yderligere arbejder. I vores andet landingsbane har vi afsluttet vores nye ekstra forklæde på 550 med 150 meter. Vi lavede ligene af militære taxaveje og højhastigheds taxaveje. Inden for rammerne af projektet fortsætter konstruktionen af ​​banefoderskulderne, taxaveje og det ekstra forklæde nummereret 300 med sektionen 2 meter i starten af ​​den anden landingsbane. Et andet projekt, vi udfører i lufthavnen, er Gendarmerie Aviation Base og servicebygningen og faciliteterne i Gendarmerie Investigation UAV Union. "

Minister Karaismailoğlu sagde, at værkerne udføres med hengivenhed, ”Vi vil færdiggøre vores anden landingsbane og yderligere forklæde i Elazig Lufthavn i juni 2021 og forhåbentlig åbne den for vores folks tjeneste. Når vores projekt er afsluttet, vil landings-startkapaciteten i vores lufthavn øges, og Elazig lufthavn bliver en transport- og logistikbase i regionen. ''

'' Vi øgede antallet af aktive lufthavne fra 2003 i 26 til 18 i de sidste 56 år ''

altid at give udtryk for, at det ville være et strategisk område for Tyrkiets Karaismailoğlu ministrer for luftvejene, der foretog betydelige investeringer i 2003, der blev rapporteret antallet af 26 til 18 aktive lufthavne i de sidste 56 år, de fjerner. Understreger, at når de 5 nye lufthavnsprojekter under opførelse er afsluttet, vil deres styrke i luften stige endnu mere, påpegede Karaismialoğlu, at de byggede lufthavne giver økonomisk livlighed og mere investering og beskæftigelse til byerne.

Karaismailoğlu, vigtigheden af ​​lufthavne i Tyrkiet og bemærker, at det at være en stor økonomi ikke bør glemmes. "Vores præsidents vision og mål for fremtiden; Det opmuntrer os altid til selvhævdende skridt og gigantiske projekter ikke kun inden for luftfartsselskaber, men også i alle transport- og infrastrukturprojekter. Som ministerium samler vi de projekter, vi vil udføre under deres ledelse, de skridt, vi vil tage, og hvad vi vil føje til vores land under overskriften "Nationale transport- og infrastrukturpolitikker".

Tyrkiet sagde, at verdens største økonomi har brug for, de har identificeret sin måde at blive en af ​​Karaismailoğlu på, de forsøger at bestemme, hvad landet kan bidrage til den holistiske udvikling af transport og kommunikation, som den formidles. I en erklæring om, at han har gode mål, fortsatte Karaismailoğlu sine ord som følger:

”Vores mål er at gøre vores land til en logistisk supermagt i sin region, at forbinde hver tomme af landets land med verden og etablere en opdateret, smart, digitaliseret komplet transport- og kommunikationsinfrastruktur. Fordi det i henhold til kravene i et transport- og infrastruktursystem er meget vigtigt og endnu vigtigere for Tyrkiet at blive en af ​​verdens største økonomiperiode, en stærk national økonomi, de vigtigste søjler i vores nationale uafhængighed. Vores mål er at gå ind i en lykkelig, fredelig og velstående fremtid under vores herlige flag. "Ingen stop, fortsæt" for at bringe vores land til et meget bedre sted inden for transport og kommunikation. vi siger. "

Elazig-guvernør Erkaya Yırık, borgmester Şahin Şerifoğulları, AK-stedfortrædere Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, Zülfü Tolga Ağar og Sermin Balık deltog også i minister Karaismailoğlu.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar