Tyrkiets første medicinalfirma Menarini Ibrahim Etem om seniorudnævnelser

Tyrkiets første medicinalfirma Menarini Ibrahim Etem om seniorudnævnelser
Tyrkiets første medicinalfirma Menarini Ibrahim Etem om seniorudnævnelser

Tyrkiets første medicinalfirma Ibrahim Etem - Siden Menarini i 2017 blev Human Resources, der fungerede som direktør Melis Aslanağı, udnævnt til Tyrkiet samt Mellemøsten og Afrika-regionen til en international opgave senior, der tog ansvar. Italiens største farmaceutiske virksomhed i Mellemøsten og Afrika sammen med Menarini, der opererer med mere end 140 ansatte i 17.600 lande, indså, at organisationsstrukturen var forbundet med Tyrkiet. Fremover vil Menarini Tyrkiet, Mellemøsten og Afrika-regionen fungere som direktør for Human Resources Melis Aslanağı vil være ansvarlig for styring af alle menneskelige ressourcer.


3 vil påtage sig ansvaret for de 36 lande på kontinentet, og Menarini Tyrkiet, Mellemøsten og Afrika-regionen hører spændingen over at blive tjent som Human Resources Director Melis Aslanağı, "Ibrahim Etem - da Menarini vil skabe værdi for vores virksomhed gennem vores folks orienterede driftsstrategier fortsætter med at blive bedre. Jeg tror, ​​at vi har opnået denne succes ved at holde vores værdi for menneskelig tilgang i centrum for alle vores processer. Realiseret i Tyrkiet nu finde dette vellykkede arbejde er også meget glædeligt chance for at flytte til nye områder. Med den nye opgave vil vi fortsætte med at skabe værdi for de tre regioner med vores team. " sagde.

Melis Aslanağı afsluttede sin bacheloruddannelse ved Boğaziçi University Institut for Psykologi og sin kandidatgrad i Organisationspsykologisk Afdeling ved New York University og har også Senior Gestalt Executive Coaching og Organisations- og Relationsystem Coaching-certifikater. Efter at have startet sit forretningsliv i 1996 for første gang har Aslanağı arbejdet inden for menneskelig ressourcestyring, ledelsesudvikling, coaching, organisationsstrukturering, forandringsledelse, talentledelse, medarbejderlojalitet og tværfunktioner i mere end 20 år i forskellige sektorer som varige forbrugsgoder, service, telekom, medicin og finansielle tjenester. Han deltog i mange aktive roller inden for intern kommunikationsstyring, herunder mellemledelse og seniorledelse. Aslanağı Melis, Ibrahim Etem - Menarini-familien tiltrådte i 2017 som direktør for menneskelige ressourcer i Tyrkiet.

Melis Aslanağı Menarini siden september har denne opgave med Tyrkiet overtaget stillingen som direktør for Human Resources Mellemøsten og Afrika-regionen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar