Mitsubishi Electric starter udviklingsprocessen for GOSAT-GW Satellite

Mitsubishi Electric begynder udviklingen af ​​GOSAT-GW Satellite
Mitsubishi Electric begynder udviklingen af ​​GOSAT-GW Satellite

Mitsubishi Electric Corporation meddelte, at det af det japanske rumfartsagentur (JAXA) blev valgt som entreprenør for World Greenhouse Gas and Water Cycle Observation Satellite (GOSAT-GW), den tredje i GOSAT-serien, og har startet udviklingsaktiviteter. Mitsubishi Electric sigter mod at bidrage til forebyggelse af naturkatastrofer forårsaget af global opvarmning og klimaændringer med GOSAT-GW-satellitten, som vil overvåge drivhusgasser for Japans miljøministerium og National Institute of Environmental Studies og vandcyklusovervågning for JAXA. GOSAT-GW vil tage videnskabelige og teknologiske metoder til det næste niveau ved at give en mere præcis prognose for klimaændringer.

Nye sensorer til præcis overvågning af globale drivhusgaskoncentrationer


GOSAT-GW har en sensor kaldet Total Anthropogenic and Natural Emission Mapper SpectrOmeter-3 (TANSO-3) til overvågning af koncentrationen af ​​drivhusgasser såsom kuldioxid og metan i et bredt område og med en høj følsomhed for en mere nøjagtig estimering af drivhusgasemissioner. . TANSO-3s globale observationstilstand dækker problemfrit store områder i verden og giver flere observationspunkter end tidligere modeller. TANSO-2, som har en detaljeret observationstilstand med en rumlig opløsning, der er tre gange højere end den tidligere lancerede GOSAT-2 ("Ibuki-3"), muliggør en mere følsom observation af drivhusgasser.

Øget observation af geofysisk mængde for en bedre vandcyklus og meteorologisk overvågning

GOSAT-GW vil blive udstyret med det nye avancerede mikrobølgescanningsradiometer 3 (AMSR3), som estimerer de geofysiske vandmængder i jordens jord, havoverflade og atmosfære. AMSR3; Det vil bruge flere frekvensbånd end tidligere satellitter til mere nøjagtig estimering af hydrogeofysiske forhold såsom nedbør, vanddamp, havis og havoverfladetemperaturer. Data fra observationer forventes at øge den meteorologiske organisations forventede nøjagtighed for tyfoner, kraftig regn og andre klimatiske forhold. Derudover vil GOSAT-GW give detaljerede oplysninger til vurdering af klimaændringernes indvirkning på vandcyklussen og vil bidrage til bestræbelserne på at bestemme klimaændringernes indvirkning på dagligdagen og forberede nødvendige modforanstaltninger.

GOSAT-GW Oversigt

Frokost aftale I det japanske regnskabsår, der starter den 1. april 2023
Omløbstype Sol kompatibel
Kilo Ca. 2.600 kg
Missionstid 7 år
 

Mission mål

  • Bidrage til forebyggelse af katastrofer med observationer af drivhusgasser og vandcyklusser
  • At øge kvaliteten af ​​videnskabelige forudsigelser om global opvarmning og klimaændringer

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer