Stor efterspørgsel efter gennemsigtig maske produceret i Izmir

Stor efterspørgsel efter gennemsigtig maske produceret i Izmir
Stor efterspørgsel efter gennemsigtig maske produceret i Izmir

Der er et krav om de gennemsigtige masker, som Izmir Metropolitan Municipality er begyndt at producere til hørehæmmede personer, der har svært ved at kommunikere. Büyükşehir, der hidtil har produceret og distribueret 10 tusind gennemsigtige masker, sigter mod at producere 11 tusind flere masker.


Efter den obligatoriske brug af masker i kampen mod coronavirus er der stor efterspørgsel efter de gennemsigtige masker, som Izmir Metropolitan Municipality begyndte at producere for at lette kommunikationen af ​​handicappede. 10 tusind gennemsigtige masker er produceret og distribueret i Vocational Factory i Metropolitan Municipality for handicappede, der har svært ved at læse læberne på den anden person på grund af masken.

Der er efterspørgsel fra hele Tyrkiet

İzmir Metropolitan Municipality Disability Services Branch Manager Mahmut Akkın sagde, at de gennemsigtige masker var designet til hørehæmmede og det personale, der leverer tjenester til dem i første fase. især handicappede foreninger fra hele Tyrkiet, private uddannelsesskoler, mange organisationer, herunder handicappede medarbejderinstitutioner og førskoleundervisningsinstitutioner, og bemærker både det, der letter kommunikationen og er efterspurgt efter gennemsigtige masker, der øger bevidstheden, "Når skolerne åbnes helt, kræver disse vil stige. ”De producerede masker sendes over hele landet,” sagde han.

Mahmut Akkın sagde, at de forbereder sig på at producere 11 tusind flere masker, men dette vil ikke være nok til at imødekomme efterspørgslen. Efter at have ringet til andre kommuner sagde Akkın: "Hvis hver kommune producerer gennemsigtige masker, får vi sundere resultater."

Izmir Metropolitan Kommune Konak Handicappede Serviceenhed til dem, der ønsker at give gennemsigtige masker, Karşıyaka Det blev erklæret, at han kunne kontakte døvesammenslutningen, Bornova Sessizler Sports Club og Association of the Hearing Handiced Youth and Sports Club with Bag.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer