Verdensmester Cenk Koçak trækker 33,5-ton tog

Verdensmester Cenk Koçak trækker 33,5-ton tog
Verdensmester Cenk Koçak trækker 33,5-ton tog

Som en del af åbningsbegivenhederne i den første førerløse metro på den europæiske side, M7 Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Line; "Strongman Challenge Train Drawing Competition" afholdes den 24. oktober. Metro Istanbul holdet, der trækker 33,5 ton toget længst, vil blive belønnet. I tilfælde afholdes der et togløb til demonstration mellem den nationale atlet Cenk Koçak og de professionelle stærke atleter Bora Güner, Efe Kömek, Mirza Toptaş og Oktay Akay.


Inden for rammerne af åbningsfesten for M28 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line, den første af den europæiske side og den anden førerløse metro i Istanbul, der åbnes den 7. oktober med deltagelse af CHP-præsident Kemal Kılıçdaroğlu og Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Præsident Ekrem İmamoğlu, togtegningskonkurrencen vil blive holdt.

Tekstilkent Metro Station lørdag den 24. oktober afholdes mellem kl. 12.00 og 16.30 "Subway Train Pulling Istanbul Strongman Challenge Competition", bærer også en første i Tyrkiet.

Traditionelt planlagt at blive afholdt hvert år; Der afholdes en togtegningskonkurrence mellem 5 hold på 8 personer bestående af ansatte i Metro Istanbul, et datterselskab af IMM. I konkurrencen, hvor tog trækkes med menneskelig kraft; Holdet, der trak Rotem-toget på 2 ton længst på 33,5 minutter, tildeles førstepladsen. Derudover tildeles alle deltagere priser til minde om dagen.

Efter konkurrencen afholdes et togløb mellem National Sportsman Cenk Koçak og professionelle strongman-atleter Bora Güner, Efe Kömek, Mirza Toptaş og Oktay Akay. På grund af Covid-19-pandemien er deltagelse i begivenheder begrænset til konkurrenter.

Hvad er Strongman?

Fra fortid til nutid har atleter udøvet stærke sportsgrene ved at udføre bevægelser som "Bent Press" (løfte vægten på kroppen ved at læne sig), "Log Press" (løfte en tyk træstamme over hovedet). De løfter høje vægte såvel som stålstænger, der bøjes, kædebrydes osv. de udførte forskellige shows ved at anvende bevægelser. Disse elevatorer krævede store mængder håndleds-, hånd- og senekraft samt en ekstraordinær styrke i centralnervesystemet. I slutningen af ​​det 20. århundrede udviklede udtrykket "Strongman" sig til at beskrive de mennesker, der konkurrerer i denne gren.

Mere moderne magtkonkurrencer, hvor atleter udviser øvelser som trækker lastbiler, drejer store dæk, huk med høje vægte, bliver fortsat organiseret i dag. De vigtigste af disse konkurrencer er; Den stærkeste mand i verden er Arnold Strongman Classic og Giants Live Tour. Imidlertid arrangerer mange lande også konkurrencer på nationalt niveau. I de senere år er interessen for græsrodssport vokset hurtigt, og der afholdes konkurrencer på lokalt niveau over hele verden.

Hvem er Cenk Koçak?

2016 på hinanden følgende år mellem 2020-5 Tyrkiet Cenk Powerlifting Champion Kocak, var IPF verdensmester i konkurrencen, der blev afholdt i Sverige i 2019. Koçak har også titlen som IPF World Weight Record Holder i 2019. Universitetet, der blev afholdt i Frankrig i 2020, er mester i International Powerlifting Competition Cenk Kocak, Tyrkiet markløft med 400 kg (vægtløftning indlagt) er frontløber.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer