ACH130 Aston Martin Edition Helikopter modtager ordre fra tre kontinenter

ACH130 Aston Martin Edition Helikopter modtager ordre fra tre kontinenter
ACH130 Aston Martin Edition Helikopter modtager ordre fra tre kontinenter

Helikopter ACH130 Aston Martin-udgaven, der blev lanceret af Airbus Corporate Helicopters (ACH) tidligere på året, modtog ordrer fra kunder i tre forskellige kontinenter. Helikopteren vil komme i tjeneste i Latinamerika, Nordamerika og Stillehavsasien i de kommende måneder.


Udgivet i januar med en række indvendige og udvendige design fra Aston Martin, vil helikopteren, en stilfuld og eksklusiv version af ACH130, især glæde fans af luksus sportsbiler i himlen.

Den første af denne usædvanlige model i Asien og Stillehavet blev bestilt af en Airbus-kunde i New Zealand. Helikopteren vil blive brugt i VIP-charteroperationer såvel som private flyvninger. Helikopteren bestilt fra Latinamerika vil blive brugt af en ikke navngivet VIP-kunde i Guatemala. Endelig vil helikopteren, bestilt af en anden ikke navngivet kunde i Canada, blive færdiggjort af erfarne håndværkere i Storbritannien og modtaget fra Airbus Customer Center i Canada.

Airbus Corporate Helicopters (ACH) luftfartsdesignere og Aston Martin bildesignere har arbejdet sammen i over et år og samlet Aston Martins lidenskab for skønhed, håndværk og bilkunst med ACHs forståelse af ekspertise, kvalitet og overlegen service. Således blev et nyt perspektiv bragt til helikoptermarkedet med en motor.

Frédéric Lemos, præsident for ACH, sagde: ”Vi er meget tilfredse med den markedsinteresse, denne fremragende helikopter har modtaget. "Ordrer fra hele verden viser tydeligt virkningen af ​​vores samarbejde med Aston Martin."

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer