Suspenderet tabletkampagne fra borgmester Soyer mandag den 12. oktober 2020

Suspenderet tabletkampagne fra borgmester Soyer mandag den 12. oktober 2020
Suspenderet tabletkampagne fra borgmester Soyer mandag den 12. oktober 2020

Efter at Izmir Metropolitan-borgmester Tunç Soyer meddelte, at der sendes tre tusind tablets til støtte for studerende, der ikke har en tablet eller computer i fjernundervisning, nåede antallet af ansøgninger 100 tusind på kort tid. Mens nye applikationer blev suspenderet, blev "suspenderet tablet" -kampagnen også lanceret på grund af den store efterspørgsel. Borgmester Soyer opfordrede alle borgere i Izmir til at støtte kampagnen.


İzmir Metropolitan Municipality annoncerede for nylig et støtteprogram for studerende, der vil tage fjernundervisning, men ikke har disse muligheder. I denne sammenhæng blev det meddelt, at 20 tusind studerende, der ikke har internet, får 4 GB internet og 3 tusind studerende får tabletter. Antallet af ansøgninger om at købe tablets via HİM og Bizizmir nåede 100 tusind på kort tid. Derefter blev ansøgningerne stoppet, og de familier og studerende, der mest havde brug for denne støtte, begyndte at blive bestemt. Da efterspørgslen er meget højere end forventet, har Metropolitan Kommune tilføjet tablet- og computerdonationer til sine solidaritetskampagner i pandemiperioden.

Tale om ansøgningen sagde borgmester i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, ”Først og fremmest vil vi identificere vores 3 tusind børn, der har brug for mest støtte fra de lister vi har. Men det er en kendsgerning, at dette tal er langt under behovene. Selvom vi bruger alle de muligheder, vi har, er det ikke muligt at imødekomme efterspørgslen. Af denne grund lancerede vi en ny eller brugt tablet-, computer-, laptop-donationskampagne ”. Præsident Soyer sagde, at de vil levere donationerne til studerende, der anmoder om tabletter, og henvendte sig til İzmir-borgere som følger: ”Hvis vi ikke uddanner børnene, vil vi miste vores lands fremtid. I en undersøgelse, vi foretog af et forskningsfirma for at bestemme behovene i onlineuddannelsesprocessen, blev det afsløret, at 23,4 procent af husstande med børn i Izmir ikke har et fast internet, hvilket svarer til 216 tusind børn i byen. Antallet af børn i husholdninger, der ikke har tv, computer, tablet og smartphone i Izmir, er nøjagtigt 3. 468 procent af husstande med børn har ikke computer og tablet. Dette forhold peger på 26 tusind husstande og 150 tusind børn. Vi har brug for en ny enhed og solidaritet for at ændre dette billede en smule. "

De, der ønsker at levere nye eller brugte tablets, computere og bærbare computere til studerende, kan deltage i kampagnen via fanen "Uddannelsessupport" på Biz Izmir digitale platforme.

Support fortsætter

I midten af ​​november leveres 3 tusind tabletter gradvist til de ansøgende børn. Büyükşehir yder også support til undervisning online bestående af 4 tusind internetpakker på 20 GB pr. Måned samt 25 tusind børn med støvler, frakker og papirvarer til 130 TL.

Metropolitan har også omdannet sine kommunale faciliteter til uddannelsescentre for at støtte studerende, der modtager fjernundervisning på grund af pandemien, men ikke har en computer og internetforbindelse derhjemme. Metropolitan Kommunes hold fortsætter også med at desinficere skoler og distribuere termometre, to hygiejnemåtter og desinfektionsmidler til dem alle.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar