DHL Express valgt som den 2. bedste arbejdsplads i verden

DHL Express valgt som den 2. bedste arbejdsplads i verden
DHL Express valgt som den 2. bedste arbejdsplads i verden

DHL Express, verdens førende internationale ekspresserviceudbyder, blev udnævnt til den 2020. bedste arbejdsplads på verdens liste over bedste arbejdspladser i 2 udarbejdet af Great Place to Work® og FORTUNE.


DHL Express, der hvert år investerer tocifrede millioner euro i sine medarbejdere, betalte bonusser til alle sine medarbejdere rundt om i verden som en hyldest til den ekstraordinære indsats fra sine medarbejdere under pandemiprocessen og udtrykte sin taknemmelighed med "Thank You" -flyet.

DHL Express, verdens førende inden for international hurtig luftfragtservice, blev den næstbedste arbejdsplads i 2020 verdens bedste arbejdspladsrangering udarbejdet af Great Place to Work®-instituttet. Great Place to Work®, et globalt HR-analyse- og konsulentfirma, evaluerer medarbejdernes arbejdsoplevelser hvert år gennem certificeringsprogrammer. I 2020 deltog mere end 92 organisationer, der repræsenterer stemmerne fra 10,2 millioner ansatte i 10.000 lande, i undersøgelsesprocessen, der blev gennemført i samarbejde med FORTUNE. De omfattende investeringer og praksis med initiativer, der blev foretaget for at skabe et positivt, motiverende og taknemmeligt arbejdsmiljø, blev scoret i analysen.

Han takkede sine medarbejdere med bonusser under pandemiprocessen

DHL Express investerer hvert år i sine medarbejdere med tocifrede millioner euro og er konstant engageret i innovative HR-initiativer for at forbedre arbejdsforholdene for sine teams. 'DHL4her', et program dedikeret til at støtte og udvikle kvinder, DHL's Got Heart eller CIS, der understøtter DHL's medarbejdere i områder, hvor de er lidenskabelige uden for arbejdet, eller 'Certified International', der udstyrer DHL Express-medarbejdere med information, der vil øge deres motivation for at levere service af højeste kvalitet til deres kunder hver dag Det inkluderer applikationer såsom et ekspertuddannelsesprogram. DHL Express udtrykte sin oprigtige kærlighed og respekt for sine medarbejdere med de fordele, betingelser og anerkendelsesmekanisme, den tilbyder, og viste et af de bedste eksempler på denne kultur under pandemiprocessen. På grund af sin omhyggelige indsats under Covid-19-udbruddet betalte DHL en engangsbonus på 300 euro til hver medarbejder over hele verden. Han udtrykte også sin taknemmelighed over for alle sine medarbejdere langs flyruten med sit Boeing 757 fragtfly, som han "Tak" og klædt i et regnbuebillede.

”Vi er stolte af alle vores medarbejdere, der muliggør millioner af leverancer hver dag,” sagde Lassen.

Verdens bedste arbejdspladser til næstbedste arbejdsplads i verdensomspændende evaluering modtager titlen som DHL Express Turkey CEO, Claus Lassen, "Gennem den tidligere Covidien-19-proces, såsom DHL Express-virksomheder testet som aldrig før. I denne proces arbejdede vores medarbejdere med store ofre og overvinde denne hidtil usete udfordring. De foretog millioner af leverancer hver dag, hvor deres egen sundhed og sikkerhed var en prioritet. Vi er stolte af dette som hele DHL Express-familien. Vi mener, at denne ånd, vi har, er et resultat af vores kultur for påskønnelse. Denne kultur, som nærer vores teams medfølelse, mod og loyalitet, er også drivkraften for medarbejdertilfredshed. Der er altid "mennesker" i centrum for vores virksomhed. Dette var tilfældet før Covid-19, og det vil det fortsat være i fremtiden, ”sagde han.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer