North Anatolian Development Agency vil rekruttere 6 kontraherede medarbejdere

North Anatolian Development Agency vil rekruttere 6 kontraherede medarbejdere
North Anatolian Development Agency vil rekruttere 6 kontraherede medarbejdere

TR North Anatolian Development Agency (KUZKA) er et regionalt udviklingsagentur etableret i TR82 niveau 2-region (Çankırı, Kastamonu, Sinop provinser); Agenturets hovedkvarter er i Kastamonu. I overensstemmelse med bestemmelserne i "Artikel 4 i præsidentdekret nr. 200 om organisation af tilknyttede, beslægtede og beslægtede institutioner og organisationer og andre institutioner og organisationer" og "Personaleforordning for udviklingsagenturer"; 82 (en) Husarbejder, der ønsker at arbejde i TR2 niveau 1-region, er dynamisk, i stand til at tænke analytisk, tilbøjelig til teamwork, selvsikker, åben for kommunikation, positiv tænkning, produktiv, i stand til at tilpasse sig skiftende arbejdsforhold, kan arbejde i alle tre Revisor, 1 (en) juridisk rådgiver, 8 (otte) ekspertpersoner vil blive ansat. De, der består eksamen, vil blive ansat i nogen af ​​provinserne i regionen (Çankırı, Kastamonu og Sinop provinser), som agenturet finder passende. Intern revisor og juridisk rådgiver vil blive ansat i agenturets hovedkvarter i Kastamonu.

Ansøgningsdato Ansøgningssted Undersøgelsesdato Undersøgelsessted


12. december 2019 - 27. december 2019

sinavbasvuru.sanayi.gov.t er http://www.sinavbasvuru.sanayi.gov.tr/

22. januar 2020 - 24. januar 2020

North Anatolian Development Agency, Kuzeykent Mah. Kayın Sokak No: 9, Kastamonu

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer