Minister Ersoy undersøgte Bolu Köroğlu Mountain Tourism Area

Minister Ersoy undersøgte Bolu Köroğlu Mountain Tourism Area
Minister Ersoy undersøgte Bolu Köroğlu Mountain Tourism Area

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy: ”Bolu er på et meget godt punkt med hensyn til både vinterturisme og 12 måneders turismepotentiale. Vi skal bare evaluere dem hurtigere, planlægge dem i overensstemmelse med naturen og miljøet og bringe dem til verdens turisme. "


Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy kom til Bolu efter invitation fra Bolu-guvernør Ahmet Ümit og AK-partiets Bolu-stedfortrædere som en del af bestræbelserne på at evaluere Bolus turismepotentiale.

Minister Ersoy, som først undersøgte Köroğlu Mountain Tourism Area med helikopter, modtog en briefing i Bolu Governorate, hvor han kom, om de undersøgelser, der blev gennemført inden for kultur og turisme i byen og planerne om at øge byens turismepotentiale.

Minister Ersoy sagde i sin pressemeddelelse med Bolu-guvernør Ahmet Ümit, Bol-stedfortræder Arzu Aydın og sektorrepræsentanter: ”Hvordan kan vi som ministeriet øge Bolu-regionens potentielle potentiale, vi vil arbejde som ministeriet om dette spørgsmål. Vi forbereder vores projekter, og vi sigter mod at gennemføre dem på meget kort tid. " sagde.

Minister Ersoy sagde om, at Bolus turismepotentiale er bedre end mange punkter, han hidtil har besøgt.

”Bolu er på et meget godt punkt med hensyn til både vinterturisme og 12 måneders turismepotentiale. Vi behøver kun at evaluere dem hurtigere, planlægge dem i overensstemmelse med naturen og miljøet og bringe dem til verdens turisme. Vi kommer oftere til Bolu fra nu af. Vi vil lave alle disse planer sammen med de regionale repræsentanter og forsøge at gennemføre dem. "

Minister Ersoy erklærede, at han ikke vil være i Bolu i lang tid, siden han vil deltage i en begravelse i Istanbul, og erklærede, at de vil vende tilbage til Bolu inden for en måned og forsøge at gennemføre de projekter, de talte om så hurtigt som muligt.

Efter sin forklaring til minister Ersoy præsenterede Gerede borgmester Mustafa Allar et bælte og tegnebog lavet af garvet kvægskind og kvæglæder til dekorative formål.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer